Loading...
Summerlake Outdoor - Early Bird actie gestart
*
flyer Summerlake Outdoor

SUMMERLAKE OUTDOOR FESTIVAL 2010: Early Bird actie gestart
Het Nederlandse festivalseizoen 2010 moet grotendeels nog beginnen en organisatie First2Dance denkt al aan de afsluiting!? Dance liefhebbers omcirkelen zaterdag 18 september 2010 alvast met een grote rode marker in hun agenda. Want de vierde editie van het Summerlake Outdoor Festival wordt dit jaar van 12:00u tot 23:00u gehouden op de derde zaterdag van september. Wederom in het groene hart van Nederland, Woerden, perfect bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Met net als voorgaande jaren hopelijk lekker warm nazomers weer en een uurtje vroeger donker, waardoor de shows op het festival nog beter tot hun recht komen.

Beter en groter dan ooit, de 4e editie zal ook dit jaar verrassen. De nieuwe spectaculaire locatie, het wijkpark Molenvliet, biedt ruimte voor drie outdoor area's waar een dikke line-up wordt samengesteld van Nederlandse en Internationaal bekende headliners binnen de stromen Electro/House, Minimal/Techno en Progressive/Trance. Diverse DJ's, live-acts en andere leuke dingen maken dit tot dé afsluiting van het festival seizoen 2010.

Club spirit in de buitenlucht
De opzet van het festival heeft de afgelopen jaren mede gezorgd voor het doorslaande succes van het festival. Ondanks dat er dit jaar gekozen is om het terrein flink te vergroten zodat meer bezoekers van het evenement kunnen genieten is het streven van de organisatie ongewijzigd. Bezoekers moeten het ‘club gevoel’ ervaren en ongedwongen kunnen genieten van de vele acts. Het festival wil daarmee blijvend opvallen tussen de vele massale evenementen. Het festival biedt een podium waar door de artiesten zonder belemmering kan worden geëxperimenteerd. De afgelopen jaren betraden diverse top DJ’s de stages. Artiesten als Hardwell, Funkerman, Benny Rodrigues, Sunnery James & Rian Marciano, Luciën Foort, Sidney Samson, Erick E, Marcel Woods, Cosmic Gate, Sied van Riel, Jochen Miller en vele anderen bouwden de afgelopen jaren mee aan het positieve en ontspannen imago waar het festival inmiddels om bekend staat. En ook dit jaar komen er een aantal zeer speciale acts langs voor een knallende afsluiting van het Nederlandse festival seizoen 2010.

Betaalbaar slotfeest
Ook dit jaar zal er een ruime “Food Area” aanwezig zijn met een gevarieerd en betaalbaar aanbod van etenswaren. Net als voorgaande jaren zijn toiletten gratis! Nog voor de officiële voorverkoop start zijn de hele maand april een gelimiteerd aantal Early Bird tickets te koop voor slechts € 17,50. Vorig jaar waren deze snel uitverkocht dus iedereen die zeker wil zijn van een ticket voor dé afsluiting van het festival seizoen 2010 besteld nu alvast kaarten via www.summerlake.nl (online shop) of via de filialen van de Belcompany.Summerlake Outdoor
*
*
Agenda friends/favo artist
Agenda Member
Birthday friends
layer1 area