Loading...
Emporium - The Dark Ages - kaartverkoop begonnen
*
Emporium - The Dark Ages - kaartverkoop begonnen

Gepubliceerd: 29 januari 2010

Lekker dansen in het zonnetje lijkt misschien nog ver weg zo midden in de winter, maar met de start van de kaartverkoop voor Emporium 2010 komt dit alweer dichterbij. Matrixx begint het festivalseizoen in ridderstijl op zaterdag 29 mei: Emporium – The Dark Ages -. Ook dit jaar weer op het mooie recreatiegebied de Berendonck in Wijchen bij Nijmegen.

Emporium zaterdag 29 mei 2010
Met de prachtige en onvergetelijke editie van Emporium 2009 nog vers in het geheugen, zijn de voorbereidingen voor 2010 alweer in volle gang. Matrixx haalt alles uit de kast om ook deze editie weer te overtreffen met prachtige decors, shows, entertainment, goed geluid en natuurlijk een hele dikke line-up van meer dan 100 DJ’s en artiesten.

Middeleeuwen
Dit jaar neemt Emporium je mee naar de middeleeuwen. Emporium - The Dark Ages - brengt je naar een periode waar ridders en vikingen een hevige strijd leverden om hun land te verdedigen. Chaos en vernietiging vierden hoogtij. Alleen het gebied rondom de Berendonck was een onaantastbaar rijk. Het werd beschermd door de magische krachten van Dance Music!

Bekijk hier de trailer:

Kaartverkoop begonnen
Kaarten kosten € 45.- (ex fee) en zijn vanaf nu on-line verkrijgbaar op www.empoiurmfestival.nl en www.matrixx.nl . Vanaf zaterdagochtend 30 januari zijn de kaarten ook bij alle Primeras te koop. Tevens zijn er speciale VIP-kaarten te koop. Vip kaarten kosten € 75,- (ex fee) en bieden vele extra’s zoals, vip-ingang, kluisjes, speciale vip-decks en gratis toegang tot afterparty in de Matrixx.

Het is tevens mogelijk een bus-combi te reserveren. Via www.eventtravel.nl kun je een eventkaart in combinatie met een busreis bestellen.

Let op: koop je kaartje op tijd. Alle vorige edities van Emporium waren ruim van te voren uitverkocht. De volledige line-up wordt maandag 1 maart bekend gemaakt.*
Agenda vrienden/favo artiesten
Agenda Member
Vrienden jarig
layer1 area