Loading...
Funkerman feat. Shermanology - Automatic (The Remixes) Out Now!
*

Na een zware strijd van bloed, zweet en tranen onder de deelnemers heeft Funkerman de winnaars van zijn Automatic Remix Contest bekend gemaakt.

Ruim 4000 producers over de hele wereld namen deel aan de competitie en uiteindelijk zonden meer dan 500 deelnemers hun remix in. Twee remixen sprongen eruit, die van Dave Martin & Hamvai PG & Roberto Winny en DJ Funkadelic. Deze zijn dan ook officieel uitgebracht op Flamingo Recordings en vanaf vandaag verkrijgbaar!

Funkerman: ‘Ik had nooit verwacht dat er zoveel remixen ingezonden zouden worden en dat er zo’n enorme hype zou ontstaan. Het is goed om te zien dat er zoveel getalenteerde producers rondlopen op onze aardbol. Ik kan je dan ook melden dat het een ontzettend moeilijke taak was om uiteindelijk 10 remixen te selecteren. Ik wil alle deelnemers ontzettend bedanken voor hun fantastische inzet en natuurlijk iedereen die heeft gestemd en de contest hebben gesteund. Ook wil ik I4 Muzique & M-Audio bedanken voor hun support. Voor nu kan ik eigenlijk alleen maar zeggen: Stay Tuned voor de volgende wedstrijd!’

Dave Martin & Hamvai PG & Roberto Winny
Ook de bewerking van het trio Dave Martin & Hamvai PG & Roberto Winny trok de aandacht van Funkerman. De funk en kwaliteit dropen er vanaf, dankzij de vele jaren van gezamenlijk ervaring van deze artiesten. In Hongarije zijn ze al heel groot, met Hamvai PG die al op de eerste Sensation in Hongarije draaide. Dankzij Pete Tong die hun track Shake it draaide in zijn show gaat het op dit moment helemaal hard en daarom kan met zekerheid gesteld worden dat 2010 hun jaar wordt!

DJ Funkadelic
Hij was er al vroeg bij, want DJ Funkadelic begon al op z’n 17e met draaien en snel daarna begon hij tracks te remixen. Deze bootlegs werden snel opgepikt door artiesten als Erick E, Gregor Salto en Hardwell. Dit jaar won hij bovendien de Dancetour dj contest waarna hij voor ruim 10.000 mensen zijn eigen tracks en edits mocht draaien. En na het winnen van de Automatic Remix Contest is het duidelijk: DJ Funkadelic is here to stay! Zijn opzwepende remix is zorgvuldig opgebouwd en doet zeker niet onder voor het origineel. Must have!

De Automatic Remixes zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via o.a. www.beatport.com , www.djtunes.com en www.dance-tunes.com

www.flamingorecordings.com
www.Funkerman.com*
Agenda vrienden/favo artiesten
Agenda Member
Vrienden jarig
layer1 area