Loading...
Rauw
*
Rauw

Het is de laatste Rauw van het eerste decennium van dit millennium en dat zullen we weten, het beloofd een muzikaal spektakelstuk te gaan worden van heb-ik-jou-daar, met gasten uit de USA en Engeland.

Dat L.A. Riots komt draaien op Rauw is een hele eer, zo snel wordt Europa niet aan gedaan. Het producers duo woont in Los Angeles, is de beste maatjes met MSTRKRFT en als er gedraaid moet worden gaat er maar 1 op pad en dat is de vol getatoeëerde Daniel Riots. Hij is geboren in Nieuw Zeeland met Maori bloed dat gaat koken zodra de cd spelers onder handbereik zijn. LA Riots maakt onder andere onweerstaanbare remixen die staan als een huis, en het draaien...? LA Riots was al een keer eerder op Rauw en draaide toen weergaloos het dak er tienmaal af en de set op ILoveTechno vorig jaar was ongekend goed. Tel daarbij op dat voor deze optredens speciaal een Europees mini tourtje is opgezet en je weet genoeg: hij heeft er zin in.

Live staat een van de bizarste verschijningen ooit op het toneel: Drums Of Death uit London bracht Lowlands al in vervoering en toerde de wereld rond met Peaches, immer vrolijk gemaskerd als de Zwarte Dood hemzelve! En de muziek? Perfecte opzwepende elektronische klanken met roots in oude acid house met vocalen alsof de duvel hem op de hielen zit. Rauw houdt van Drums Of Death, dat gaat wat worden.

Gastheer en zelf benoemd discodinosaurus Joost van Bellen draait natuurlijk ook, na een vol jubeljaar ter ere van zijn 25jarig jubileum wil hij in 2010 het allemaal anders gaan doen, hij zit al in de studio voor spetterend productioneel werk en gaat zich concentreren op gewoonweg steengoed draaien van de allerbeste muziek. Zonder olifanten, kukluxklowns, toeters, maar wel echt van Bellen ten voeten uit. Dit december Rauw weekend alvast een voorproefje. Het beruchte VJ duo JPech uit Berlijn én Utrecht bemant de video apparatuur voor een stortvloed aan beelden zoals we dat alleen op Rauw gewend zijn. Feest dus deze december maand.*
Agenda friends/favo artist
Agenda Member
Birthday friends
Like DJGuide
layer1 area