Loading...
Jochen Miller - High Contrast
*
Jochen Miller - High Contrast

Jochen Miller opnieuw baanbrekend

Met zijn no-nonsense beats, oorlogszuchtige bass-lines en bombastisch-agressieve aanpak, is Jochen Miller in de afgelopen acht jaar hét uithangbord geworden van de baanbrekende hardtrance-muziek. Jochen Miller is het ultieme visitekaartje van de elektronische dance-music.

Met grote regelmaat begeeft hij zich op het terrein van de techno en ook een kijkje over de grens van de hardhouse om andere stijlen en invloeden te kunnen gebruiken, hebben zijn werk alleen maar completer gemaakt. Miller’s producties zijn ervoor gemaakt om het publiek tot ongekende hoogtes op te zwepen. In de scene wordt al maandenlang uitgekeken naar de release van zijn dubbel CD. Eindelijk is het nu zover.

Top DJ’s onder wie Judge Jules, Ferry Corsten, Tiësto & Marco V laten wereldwijd de muziek van Jochen Miller tijdens hun optredens uit de speakers knallen. Nu de zomer heeft plaatsgemaakt voor de herfst, komt Miller met een compilatiedebuut op het High Contrast label. De CD is niet alleen verfrissend, maar vooral ook verrassend. In de komende maanden zal er op de grote feesten niet aan zijn muziek te ontkomen zijn: hij legt met zijn producties een paar auditieve vloer-bommen neer.

Nieuwe creaties van oude helden zoals Phil Fuldner & Ton TB ziin ook terug te horen, evenals materiaal van nieuwkomers aan het hard trance-front. Vanzelfsprekend bevat deze compilatie ook enkele nieuwe nummers van Jochen Miller zelf, waaronder het inmiddels verschenen ‘Brace Yourself’ en de binnenkort te releasen ‘Red One’.

De CD ligt nu in de winkel en is verkrijgbaar via de bekende download portals.

www.highcontrastrecords.com*
Agenda friends/favo artist
Agenda Member
Birthday friends
layer1 area