Loading...
ADE Fire!
*
ADE Fire!

LOVELAND ADE SPECIAL

Net als afgelopen jaar is Loveland tijdens de komende editie van het Amsterdam Dance Event (ADE) weer aanwezig met ‘FIRE!’ en ‘T-Dansant’. Deze twee populaire concepten zullen verenigd worden op zaterdag 24 oktober. Dan is de Westerunie hét toneel van meerdere niet te missen nationale en internationale top DJ’s. Hun verschillende stijlen zullen te horen zijn in 3 aangrenzende ‘rooms’: FIRE! (techno), T-Dansant (house) en het Disco Terrace. Bovendien kan men deze avond gaan genieten van 3 live acts. Net als op het uitverkochte Loveland Festival afgelopen zomer volop keus voor de bezoekers dus!

De line up is ook dit jaar van hoog niveau, zoals verwacht mag worden van de organisatie. Het wordt dé avond van ADE waar nieuw talent en oude helden elkaar ontmoeten. In de FIRE! room staan grote namen als de legendarische Stacey Pullen (VS), Secret Cinema en Marnix. Maar ook opkomende artiesten Peter Horrevorts en Arjuna Schiks zullen laten zien dat ze niet onder hoeven doen voor de bekendere namen in de scene. Daarnaast zal de T-Dansant room gevuld worden met de beats van Roog, Leroy Styles, Sergio Flores (AUT) en Fudge (FR). Nieuw dit jaar is het Disco Terrace waar San Proper en Bruno Banner (FR) originele 80’s en 90’s hits aan elkaar zullen mixen.

Vooral de komst van Stacey Pullen is opvallend. De bekende techno dj uit de Verenigde Staten kondigde na jaren van rondreizen en draaien over de hele wereld aan dat hij het tijd is voor minder optredens en veel meer rust. Pullen zal zich de komende tijd gaan toeleggen op het maken van nieuwe muziek, iets waar hij door zijn drukke schema van de afgelopen jaren nauwelijks meer aan toe is gekomen. Gelukkig wil hij voor Loveland een uitzondering maken. De organisatie is dan ook erg blij dat hij speciaal voor ADE naar Amsterdam komt om de techno liefhebbers te verwennen met een ongetwijfeld fantastische set.

Loveland ADE Dinner
Voorafgaand aan het feest organiseert Loveland voor het eerst een speciaal ‘ADE Dinner’, alleen toegankelijk voor genodigden. Met een zorgvuldig samengestelde gastenlijst van organisaties, artiesten en personen die de organisatie een warm hart toedraagt zal er worden geborreld, gegeten en natuurlijk aansluitend gedanst . Met dit ADE dinner wil Loveland graag haar waardering uiten naar alle partijen met wie zij al jaren samenwerkt proosten op een succesvolle toekomst.

Check www.loveland.nl/fire voor meer info!*
Agenda vrienden/favo artiesten
Agenda Member
Vrienden jarig
Like DJGuide
layer1 area