Loading...
5 jaar Sappig! 020
*
flyer 5yr Sappig! 020

5 jaar Sappig! in Amsterdam

Het is alweer vijf jaar geleden dat SAPPIG! in Amsterdam begonnen is. Daar werd de basis gelegd voor het nu landelijk opererend succes concept, met vaste edities in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven. Het waren vijf fantastische jaren met maandelijks een overvol tot uitverkocht huis in achtereenvolgens Hotel Arena, Panama, Hotel Arena, Escape en het afgelopen jaar wederom de Escape. Voor het zesde jaar hebben ze een paar zeer grote verrassingen in petto. Maar eerst natuurlijk hun 5e verjaardag vieren op vrijdag 25 september in de Escape Venue.

De heren die de basis zijn voor het landelijke muzikale succes zijn de residents Sunnery James & Ryan Marciano, residents waar menig promotor jaloers op kan zijn. Sunnery en Ryan zullen voor deze speciale gelegenheid een 2uur set draaien, waar ze naar eigen zeggen `alles uit de kast zullen trekken` het wordt een ode aan het concept waar ze hun eerste stappen hebben gezet! Naast deze twee residents heeft SAPPIG! de afgelopen jaren natuurlijk ook naar de toekomst gekeken! Met onder andere Yasmin le Bon en Jimmy Carris staat de volgende generatie top dj´s al klaar in de startblokken.

Maandelijks zetten deze twee artiesten de Hoofdstedelijke editie van SAPPIG! op zijn kop. Sinds deze zomer zijn daar Carita la Nina en Michael Mendoza bijgekomen. Carita la Nina timmert natuurlijk al een tijd lang goed aan de weg. Met een eigen area op Luxurush en over heel Europa als resident dj voor het wereldmerk Nike is zij natuurlijk heel goed bezig. Michael Mendoza staat aan de vooravond van de release van zijn nieuwe track inclusief videoclip. Het wordt door de radio en tv stations getipt als een van de clubhits van deze winter.

De line-up wordt compleet gemaakt met een drietal die in Amsterdam al wereldberoemd zijn en overvolle zaken trekken. The Jamsquad trekt met hun concept Delicous natuurlijk al meer dan 2 jaar lang elke club helemaal vol. Dan bedoelen we ook echt uitverkocht in de vvk, daarnaast staan zijn ook aan de vooravond van een nieuwe release die meteen door TMF gelanceerd zal worden.

YAB is de society dj van de stad en heeft met zijn andere carrière als fotomodel zowel zijn looks als zijn dj talenten mee. Tot slot het tweetal Stereo Genics, deze twee heren hebben al voor diverse clubhits gezorgd die op naam van de bekende grote dj´s gereleased werden. Nu is het de tijd dat ze de studio uitkomen en zelf de clubscene gaan veroveren. Geen hits meer maken voor anderen, maar ze zelf uitbrengen. Het geheel wordt vocaal ondersteund door MC VI.*
Agenda friends/favo artist
Agenda Member
Birthday friends
Like DJGuide
layer1 area