Loading...
Maak een remix voor Funkerman!
*
Maak een remix voor Funkerman!

FUNKERMAN WIL DAT JIJ DE REMIX MAAKT VAN ZIJN NIEUWE TRACK AUTOMATIC!

Normaal gesproken is het laatste wat een artiest wil dat zijn muzikale werk geript en aan flarden gescheurd wordt. Nou, dat is precies wat de Nederlandse DJ en producer Funkerman jou vraagt om te doen met zijn nieuwe release Automatic.

Funkerman heeft net zijn gloednieuwe website www.funkerman.com gelanceerd – en om dit te vieren organiseren we een gigantische remix competitie. De Flamingo Recordings leading man geeft amateur producers de unieke kans om een persoonlijke remix te maken van zijn track Automatic.

Funkerman is goed op dreef met nieuwe monster singles die zijn Nederlandse studio uitvliegen. In navolging op Slide en zijn bloedhete remix van Ida Corr’s I Want You, is Automatic een echte hands-in-the-air track die iedere houseliefhebber en Flamingo fanaticus de dansvloer opsleept.

Als jij denkt dat jij alles in huis hebt wat nodig is om een splinternieuwe draai te geven aan deze superdynamische tune, let dan op. Bezoek de website www.funkerman.com. Download hier de audio delen van Automatic, zet je productiehoed op en kijk of je er iets moois van kan maken. Je gaat werken met de vocale hoffelijkheid van Shermanology, heerlijk warme piano riffs, denderende baslijnen, ontelbare synthesizer elementen en natuurlijk met je eigen God vergeven talent.

Als je klaar bent, post je track dan op Youtube onder de titel ‘Funkerman – Automatic – (je naam) Remix’ en mail de link naar contest@funkerman.com . Funkerman maakt zijn persoonlijke selectie en plaatst de finalisten voor een wereldwijd publiek op www.funkerman.com. Het is dan aan het luisterend publiek welke remix gaat winnen. De winnende track wordt wereldwijd gereleased als de officiële remix van Automatic. De grote winnaar krijgt ook een I4 Muzique waardebon ter waarde van € 1500,- te besteden aan M-Audio en/of Digidesign LE producten. www.i4-muzique.nl*
Agenda vrienden/favo artiesten
Agenda Member
Vrienden jarig
layer1 area