Loading...
Ida Corr - I Want You (Funkerman Remix)
*
Ida Corr - I Want You (Funkerman Remix)

IDA CORR – I WANT YOU (FUNKERMAN REMIX)

Jawel, opnieuw een klapper van Funkerman. Deze remix van Ida Corr – I Want You doet precies waar hij voor gemaakt is: de dansvloer laten exploderen! De pop plaat van de Deense schone is in de Flamingo studio namelijk zonder het origineel te kort te doen genadeloos aangepakt door Funkerman. Vanaf het moment dat de bas erin komt ben je om, stilstaan is geen optie meer, dansen is de enige oplossing.

De plaat is zeer zorgvuldig opgebouwd rondom de sexy vocals van Ida Corr. Opzwepende percussie, dwingende beats, een funky rhythm en als climax een vloeiende vioolpartij als break. Dit zijn de muzikale ingrediënten van deze Funkerman remix. De uitwerking hiervan? Een volle en bezwete dansvloer en een uitzinnige menigte!

De Funkerman Machine is in full swing! Het lijkt erop dat hij overuren maakt in de studio, zijn wereldwijde opmars is een feit en hij is niet meer te stuiten. Ook zijn draaischema is overvol, binnenkort maakt hij een korte tour door de USA en host hij samen met Fedde le Grand de Flamingo Nights area op Mystery Land.

Ida Corr – I Want You (Funkerman Remix) is vanaf 10 Augustus verkrijgbaar via de diverse download portals waaronder www.beatport.com, www.traxsource.com en www.dance-tunes.com*
Agenda vrienden/favo artiesten
Agenda Member
Vrienden jarig
layer1 area