Loading...
Fedde Le Grand presents Flamingo Nights - New Life
*

DE DINSDAGEN IN PACHA ZULLEN NOOIT MEER HETZELFDE ZIJN...

Ibiza ... het beruchte eiland in de Middellandse Zee... het Mekka der DJ’s... een plek waar de echte dance liefhebber minimaal één keer in z’n leven geweest moet zijn. Maar als je denkt dat je als ervaren Ibizaganger alles al eens gezien en meegemaakt hebt, begint NEW LIFE.

Vanaf dinsdag 16 juni zullen Fedde le Grand en Funkerman hun succesvolle Flamingo Nights avonden in Pacha op Ibiza gaan neerzetten. Mocht je de laatste twee jaar in een duistere grot hebben geleefd en niet weten waar Flamingo Nights voor staat, check dan deze video:

Fedde en Funkerman zullen worden bijgestaan door een uitgebreide lijst aan muzikale vrienden en top DJ’s zoals Tocadisco, Armand Van Helden, Mark Knight, Martin Solveig en John Dahlback. De Flamingo’s geven dinsdag 16 juni het startschot voor een langverwacht en fonkelnieuw seizoen op Ibiza. Ook Mitch Crown, de man die zijn stem leende aan de nieuwste single van Fedde: Scared of Me, zal daarbij aanwezig zijn.

Flamingo Nights zal naast de velen superstar DJ’s ook in het teken staan van afwisselende en aansprekende live acts, die cruciaal zijn voor het doorslaande succes van de feesten in de afgelopen 24 maanden. Artiesten als de Stereo MC’s, Ida Corr, Camille Jones en Andy & Dorothy Sherman zullen van het begin tot eind de avonden muzikaal verbreden en verdiepen.

It’s not just about the DJ…
Naast de vaste Flamingo dj's en live acts zijn er een paar Ibiza primeurs te verwachten. Ook dit seizoen komen er een aantal zeer speciale gasten langs bij Flamingo Nights. Als je weet wie dit de afgelopen jaren waren dan krijg je alvast een idee voor de komende, hete zomer…

Rasperformers als Will.i.am, Moby en de Stereo MCs hielden de ‘vibe alive’ in 2008. Heb je al enig idee wie het dit jaar worden op Ibiza? Stay tuned! Met de beste DJ's, PA's en performers aan boord is er nog een element dat deze nacht tot een ‘Must Do’ party maakt. Denk 'neon', denk 'live' en verwacht vooral het onverwachte... Gedurende het gehele seizoen worden de special effects- en lichtprofessionals van Vlight.to ingevlogen om Pacha op z’n kop te zetten, dit wordt serieus een ongekend spektakel!

Fedde le Grand presenteert Flamingo Nights - 'New Life' en start hiermee in stijl bij Ibiza's meest beroemde nachtclub! Als er één woord duidelijk maakt waar Pacha voor staat dan is het 'origineel' en daarom is het niet meer dan logisch dat dit de plek is waar Fedde, Funkerman, Flamingo en de rest van de crew hun ding gaan doen.

Flamingo Nights… breathing ‘New Life’ into Ibiza…*
Agenda friends/favo artist
Agenda Member
Birthday friends
layer1 area