Loading...
Extrema Outdoor: line-up bekend!
*
Extrema Outdoor: line-up bekend!

Veel exclusiviteit op dancefestival

Extrema heeft zojuist de volledige programmering van alweer de veertiende editie van haar dancefestival Extrema Outdoor 2009 wereldkundig gemaakt! Het festival vindt dit jaar plaats op zaterdag 18 juli op het vertrouwde recreatiestrand van Aquabest in Best (Eindhoven). Extrema Outdoor 2009 floreert in exclusiviteit met een aanzienlijk aantal artiesten dat deze zomer alleen bij Extrema zal verschijnen.

Zo staat Deadmau5, een van de meest gevraagde dance-artiesten van het moment, als enige Nederlandse outdoor zomerfestival op Extrema Outdoor. En James Zabiela zal überhaupt nergens anders in Nederland optreden in 2009. Ook uniek in Nederland is de hosting van Ed Banger. Het Franse electrolabel van onder meer Mehdi, Busy P en Justice heeft een eigen stage op het dancefestival. Miss Kitten & The Hacker en electrogrootheid Tiga zul je eveneens weinig op affiches in de zuidelijke regionen aantreffen.

Organisatie Extrema staat bekend om haar kwalitatieve house en die is dan ook weer rijkelijk geprogrammeerd op 'Outdoor'. Maar ook de andere hoeken van de dance worden royaal belicht. Met artiesten zoals Axwell, Dave Clarke, Steve Angello, Sander Kleinenberg, James Holden, Josh Wink, Wally Lopez en bijvoorbeeld Len Faki is de internationale dance-garde weer breed vertegenwoordigd.

Maar ook 's lands grote artiesten en aanstormend talent hebben een welverdiende plek met onder meer Roogs en Erick E's Housequake, Benny Rodrigues en Sunnery James Ryan Marciano bijvoorbeeld. En praktisch het gehele rooster van ExtremaMusic staat natuurlijk geprogrammeerd en dan mogen Joris Voorn en Remy niet ontbreken.

Voor wie even op adem wil komen is elders op het festivalterrein bij Ricco's Village en de Solar Social Club aan het juiste adres.

Bezoeker centraal
Op Extrema Outdoor staat de bezoeker centraal. Er zijn natuurlijk extra bars over het hele festivalterrein verspreid met diverse speciale mixdranken en cocktails. Ook is er weer een extra sluiproute gemaakt met een heuse driehonderd meter lange brug over het recreatiemeer, van de Main Stage naar de Lakeside. Daarbij is er een extra area gebouwd op het water, The Island. Hierdoor is er weer een betere doorstroom mogelijk en wordt er meer ruimte gecreëerd voor de bezoeker.

Voorverkoop
Alle zesduizend speciale Early Bird-kaarten waren al na 2 weken uitverkocht. Inmiddels is de reguliere kaartverkoop in volste gang en zijn nu zelfs de helft van het totaal aantal kaarten over de toonbank gegleden. Tickets bedragen 57,50, exclusief fee. De voorverkoop van Extrema Outdoor 2009 wordt ook dit jaar verzorgd door Timoco. Online geschiedt dat via http://extrema.nl/?module=timoco . En er zijn natuurlijk ook weer Timoco-kaarten te verkrijgen via alle BelCompany-filialen in Nederland.

Closing Show
Ook dit jaar vindt er weer een indrukwekkende eindshow plaats op het festival. Halverwege de prestigieuze brug die gebouwd gaat worden over het meer vindt een waar schouwspel plaats in het teken van het jaarthema 'GIVE' om zo gezamenlijk Extrema Outdoor 2009 onvergetelijk af te sluiten.

Main Stage
Deadmau5 (CAN)
Tiga (CAN)
Josh Wink (US)
Benny Rodrigues
2000 and One
Eric de Man
Isis
Eva Maria & Martine

Future Funk
Axwell (SE)
Steve Angello (SE)
Housequake feat. Roog, Erick E & MC Gee
Dirty South (AU)
Wally Lopez (ES)
Funkerman
Kim Fai (UK)
Sam 'o Neall

Dave Clarke Presents
Dave Clarke (UK)
Miss Kitten & The Hacker LIVE (FR)
James Holden (UK)
Len Faki (DE)
Renato Cohen (BR)
Slam (SC)
Patch Park
White Noise contest winner

Lakeside
Sander Kleinenberg
James Zabiela (UK)
Joris Voorn
Lee Burridge (UK)
16 Bit Lolita's
Add2Basket (HU)
Applescal LIVE

Ed Banger Stage
DJ Mehdi (FR)
Busy P (FR)
Steve Aoki (US)
Feadz (FR)
Fake Blood (UK)
Joost van Bellen
Beesmunt Soundsystem
Ed Banger All Stars

Extrema Music
DJ Remy
Rene Amesz
Warren Fellow
Darko Esser LIVE
Edwin Oosterwal
Pitto LIVE
Mark August
Quince LIVE
TJ Kong

Royal Dutch
Sunnery James & Ryan Marciano
Ricky Rivaro
Sidney Samson
Afrojack
Vato Gonzalez feat. MC Tjen
Rehab
Silvano da Silva

Riccos Village invites Salsa Breeze
Jack
Herb
Reagan
Guillermo
RO-1
Riccardo & G-Lontra feat. Chelc-D
Special acts: Latinize & Salsa Sensation dancers and Freestyle Bateria

The Island:
Lily Pearl (TAI)
Michael "Ille Bitch" Von L

VJ's
Eyesupply
Kijkbuiskinderen
Kunstlicht
Reach Visuals
Judocus

Extrema 2009: GIVE
Stap in de nieuwe wereld van Extrema Outdoor en check de digiflyer op www.extrema-outdoor.com . 2009 staat voor de organisatie in het teken van het jaarthema 'GIVE'. Extrema wil hiermee mensen bewegen om meer te geven; aan elkaar, om elkaar. Het is geen nieuws dat er in de westerse wereld een enorm toenemende focus op materialisme heerst, maar op Extrema Outdoor creëert Extrema een nieuwe wereld waar iedereen weer met elkaar in plaats van naast elkaar zal leven. Pas dan ontstaan er de mooiste dingen!

Solar Weekend
De Vroege Vogel-voorverkoop eveneens een enorm succes. De exclusieve kaarten voor het festival dat 7, 8 en 9 augustus haar vijfjarige jubileum viert, zijn bijna allemaal verkocht. Naar verwachting zal over anderhalve week de reguliere voorverkoop starten via Timoco.

EXTREMA OUTDOOR
18 juli 2009
10:00-23:15
10 Area's
Recreatiestrand Aquabest, Best (bij Eindhoven)
Vvk: via Timoco op www.extrema.nl en in de BelCompany-filialen
Tickets: 57,50 (ex. fee)
www.extrema-outdoor.comNews / Reports
*
13-07-2013Photos Extrema Outdoor 2013 - XO Live - part 3Frans85
13-07-2013Photos Extrema Outdoor 2013 - XO Live - part 2Bram
13-07-2013Photos Extrema Outdoor 2013 - XO Live - part 1j-lo
11-08-2012Photos Extrema Outdoor BE @ Recr. Beach KelchterhoefMonRo
14-07-2012Photos Extrema Outdoor 2012 - Part 3 @ AquabestNoud
Extrema XO Outdoor
*
*
Agenda friends/favo artist
Agenda Member
Birthday friends
layer1 area