Loading...
Eclectic Mother Fuckers
*
Eclectic Mother Fuckers

Eclectic Mother Fucker is in Harders Plaza te vinden

Harders Plaza staat aanstaande zaterdag 21 februari weer in het teken van de meest uiteenlopende beats. Het is namelijk de hoogste tijd voor een kersverse editie van Eclectic Mother Fucker.
En zoals je mag verwachten heeft Harders Plaza weer hoog bezoek uitgenodigd. Verschillende topjocks uit de vaderlandse dj-scene maken hun opwachting.

Eclectic Mother Fucker is het zusje (of broertje) van Sexy Mother Fucker. Waar Sexy Mother Fucker zich volledig richt op onvervalste en retestrakke housetunes, kent Eclectic MF veel minder muzikale grenzen. Hiphop wordt naaldloos afgewisseld met electro, alsof het allemaal niks is. Voordeel is dat niemand eigenlijk weet wat hij of zij mag verwachten. Nou ja, één ding wel: een gekkenhuis op de dansvloer natuurlijk. Daar zorgen de dj's wel voor.

Wat te denken van Irwan. Deze succesvolle jock is een regelrechte sensatie achter the decks. Met een immense en zeer uitgebreide muziekcollectie kan hij alle kanten op. Niet voor niets is deze man de laatste jaren een bekend gezicht in het Nederlandse uitgaansleven. Met zijn explosieve mixen zorgt Irwan ervoor dat je gebakken zit.

Een andere jongen die niet meer weg te denken is uit het clubleven is natuurlijk Lucky Charmes. Zijn house, latin en eclectic sounds zijn een lust voor het oor, en voor je voeten, reken maar. Deze man is bezig met een zegetocht langs de Nederlandse clubs waar maar geen einde aan lijkt te komen. Het is nu al zeker dat hij ook Harders Plaza gaat veroveren.

Natuurlijk mogen andere toppers Alvaro, Rowel Sinester en Reduchi ook niet ontbreken. Zij weten als geen ander waarmee Harders Plaza moet worden verwend. Met lekkere beats natuurlijk. Percussionist Jethro Angkotta is er ook bij. He's got the rythem. E niemand minder dan MC Knowledje host de avond.

Natuurlijk zijn ook de andere area's open. Lil C en Mixmaster J rocken in de Urbanarea terwijl het carnavalsfeest met Rene Verkerk en DJ Robbie losbarst in het Feestcafé.*
Agenda friends/favo artist
Agenda Member
Birthday friends
Like DJGuide
layer1 area