Loading...
Nuit D'amour
*
Nuit D'amour

14 februari Nuit D'amour

Over drie weken is het zo ver dan wordt Club Westwood door Dune Events omgetoverd tot een romantische Parijse nachtclub in de stijl van de Moulin rouge zij hebben besloten om een stukje Parijs naar Den Haag te halen in de nacht van de liefde. La nuit d'amour.

Door deze jonge en verfrissende organisatie is er niets aan het toeval overgelaten ze dagen je daarom uit om 14 februari samen met je Valentijn de nacht van de liefde in stijl door te brengen. Alle aandacht gaat naar jou als bezoeker van de Westwood.

Vanaf het moment dat je binnenkomt zullen niet alleen de decoraties je opvallen maar ook de heerlijk ontspannen underground sfeer die de Westwood uitademt.

Misschien is het een sfeer die je nog kent van vroeger of misschien is de sfeer die je al veel eerder had willen leren kennen. Wat is nou lekkerder dan gewoon jezelf zijn, je te laten gaan op de muziek in een stijlvolle omgeving.

Nuit d'amour wordt een rollercoaster waar je niet meer uit wil. Vanaf het welkomstdrankje tot aan het noodgedwongen afscheid is het één groot feest met leuke verrassingen en wendingen. Zo is er voor de 5 (gelegenheids)stellen die het meest in elkaar opgaan en het valentijnsgevoel uitstralen een leuke attentie, let op!! Een kritische jury houdt je in de gaten!

Heb je je kaartje via Paylogic gekocht, maak je ook nog kans op een reisje naar Parijs voor 2 personen. Dit is de ideale avond om te scoren in de liefde of om oude liefdes nieuw leven in te blazen en maak je geen zorgen, voor de rode rozen is gezorgd!!

Erik en Frederique hebben voor jou een line up staan om je vingers bij af te likken, Den Haag zal de 14e op zijn grondvesten schudden. Laat je meeslepen en opzwepen door de heerlijke beats. Er staan een aantal DJ's achter de decks die jullie zeker tot een hoogtepunt gaan brengen.

Ko-C, deze man heeft eigenlijk geen introductie meer nodig zijn muziek zorgt er voor dat de dansvloer vol komt te staan, voelt zijn publiek veilloos aan en kan zich volledig uitleven met de cd speler.

Miss-J, een waanzinnig talent die door Koos gestimuleerd is om te gaan draaien en op eigen kracht veel harten weet te veroveren met haar enthousiasme voor haar muziek, wie een keer met haar in aanraking is geweest schreeuwt werkelijk om meer een waanzinnig talent

Santito, heeft zijn sporen inmiddels ruim verdiend met een grote schare fans en sympathieke uitstraling en gedrevenheid om er altijd weer een feestje van te maken.

Justin Control (Franco) de rust zelve deze man staat te draaien en geniet ziener ogen van hoe hij zijn publiek kan opzwepen tot een hoogtepunt

Gus een talent waar we nog veel van gaan horen, heeft back to back gestaan met Sander Kleinenberg en draait tot in de kleine uren de Pascha op Ibiza plat.

Dit wordt het mooiste valentijnsfeest van het jaar, deze avond staat garant voor een warme sfeer, gezelligheid, saamhorigheid en zinderende muziek. Het thema van deze editie is rood en zwart, dus kleed je in 1 van deze kleuren, allebei mag natuurlijk ook. Het is niet verplicht maar wel erg leuk voor de sfeer.

De Westwood is prima te bereiken en er is een mega gratis parkeerterrein voor de deur. Ook de rokers zijn niet vergeten, de Westwood heeft een ruime rokersruimte en de organisatie heeft zelfs hier een valentijnssfeer gecreëerd.

Get those tickets!

Haal ze voor jezelf, voor jouw Valentijn of geef ze als verrassing, maar zorg dat je je kaartje op tijd in huis hebt. Jouw valentijnsnacht kan dan niet meer stuk!!

So dress up, look Sharp and look out for cupido's arrows!!

22:00 - 23:30: Miss J
23:30 - 01:00: Ko-C
01:00 - 02:30: Santito
02:30 - 03:45: Justin Control
03:45 - 05:00: Gus

Ladies free till 24:00
Tickets via: PaylogicNuit D'amour
*
14-02-2009
*
Agenda vrienden/favo artiesten
Agenda Member
Vrienden jarig
layer1 area