Loading...
Selektor
*
Selektor

SELECTOR 19 DECEMBER IN OFF_CORSO

Op vrijdag 19 december staat alweer de tweede editie van SELEKTOR voor de deur. Afgelopen september, tijdens de aftrap, werd Rotterdam flink op de techno en minimal kaart gezet. Grote internationale namen en Rotterdamse helden uit de techno en minimal scene wisselden elkaar af. Met live sets, 2 area's, een spektakel van licht & geluid en niet te vergeten een afterparty die tot 12:00 uur in de middag doorging, was SELEKTOR een absoluut succes. Helemaal niet zo raar dus dat Off_Corso op 19 december in het teken staat van de tweede SELEKTOR. Ditmaal een winterse, snoeiharde editie met namen als Paco Osuna, Paul Kalkbrenner (live), Kabale und Liebe (live), Bart Skils, Joey Daniel, Sandeep, Hertz&Vibes, Sven Rom en Rauwkost (live).

MAINHALL: INTERNATIONAAL VS. LOKAAL
De man die om 23:00 uur het startsein geeft is de Rotterdamse Joey Daniel. Joey Daniel is samen met Off_Corso de bedenker van SELEKTOR en weet dus als geen ander waar de liefhebber naar smacht. De Spaanse techno DJ en producer Paco Osuna, die eerder dit jaar Awakenings onveilig maakte, komt nu Rotterdam op haar grondvesten laten schudden. Vervolgens gaat de Berlijnse dj, producer en filmmaker Paul Kalkbrenner, verder de diepte in en trakteert het publiek op een stevige live set. Verder staat ook Kabale und Liebe voor deze editie in de line up. Eerder dit jaar trad hij op tijdens Welcome to the Future, Awakenings en ADE en binnenkort bij I love Techno. Een naam dus die zeker niet mag ontbreken bij een Techno event als SELEKTOR. En last but not least is ook Bart Skils aanwezig om alle remmen los te krijgen.

LOUNGE: LIVE- ÉN DJ SETS
De lounge mag dan wel de kleine zaal zijn van Off_Corso, maar qua energie en kwaliteit doet het zeker niet onder aan de grote zaal. Met een live performance van Rauwkost en DJ sets van Sven Rom, Sandeep en Hertz&Vibes belooft het warm, luid en weldadig te worden!

AFTERPARTY: DOOR TOT DE VOLGENDE MIDDAG
Bij een goed techno en minimal event hoort een afterparty. Dus niet getreurd als de lichten in Off_corso aangaan, want twee deuren verder gaat de officiële afterparty van Selektor verder in Club Zonder Concessies met Joey Daniel, Warren Fellow en Jamie Lie a Kwie.

VOORVERKOOP
Vanaf heden zijn er kaartjes verkrijgbaar via www.off-corso.nl Ook is er de mogelijkheid om de kaarten te kopen bij Velvet op de Binnenweg te Rotterdam of bij één van de 400 Primera winkels in heel Nederland.Selektor
*
19-12-2008
*
Agenda friends/favo artist
Agenda Member
Birthday friends
layer1 area