Loading...
Liveshow Fedde Le Grand onderbroken
*
Liveshow Fedde Le Grand onderbroken

FEDDE LE GRAND MOET OP ROSKILDE FESTIVAL SHOW ONDERBREKEN VANWEGE ENORME BELANGSTELLING

Voor pas de derde keer in de historie van het bijna 40 jaar oude Deense Roskilde Festival, is gisterenavond vanwege veiligheidsmaatregelen een einde gemaakt aan een optreden. Dit maal was het de Nederlandse DJ Fedde le Grand die dit overkwam. Het evenement was er een waar Fedde, samen met de Deense zangeressen Ida Corr en Camille Jones, al maanden naar uit zag. Helaas was de organisatie, door de overweldigende belangstelling voor de Nederlander, gedwongen de arena te sluiten en deels te ontruimen.

Fedde had inmiddels een nummer gespeeld van wat een twee uur durende spectaculaire show met veel live optredens had moeten worden, toen de lichten aan gingen en het geluid uit. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen toen vervolgens de arena door veiligheidsmensen werd ontruimd. Dit in tegenstelling tot een eerder voorval op dit festival, enige jaren geleden.

Fedde: "Het was een best wel angstige ervaring, en ik ben dankbaar dat iedereen veilig is. Gelukkig had de organisatie snel in de gaten dat het uit de hand liep, en greep zij direct in. Ik vind het jammer dat we het publiek niet de volledige show hebben kunnen geven, maar veiligheid gaat vanzelfsprekend boven alles."

Na een pauze van zo'n 45 minuten, nadat een deel van het publiek de arena heeft verlaten en er een striktere toegangscontrole werd ingezet, is het concert voortgezet. Fedde en vrienden hebben het publiek vervolgens nog een wervelende live show van helaas maar zo'n 35 minuten voorgezet.

Fedde en iedereen van Flamingo Recordings bedanken de organisatie voor haar adequate optreden, en het publiek voor het begrip dat het getoond heeft.

*
Agenda friends/favo artist
Agenda Member
Birthday friends
layer1 area