Loading...
Fedde Le Grand remixed Madonna!
*
Fedde Le Grand remixed Madonna!

FEDDE LE GRAND REMIXED MADONNA: "GIVE IT 2 ME"

Het nieuws vanuit Le Grand Headquarters blijft maar aanhouden. Melden we een aantal weken geleden dat Madonna Put Your Hands Up For Detroit had gebruikt in haar Hard Candy Tour, komen we nu wederom met Fedde/Madonna nieuws, maar deze keer is het nog spectaculairder!

Hard Candy is het nieuwe album van Madonna, ze heeft voor dit album al samengewerkt met Pharrell, Justin Timberlake en Timbaland. Het vervolg op haar debuut single 4 Minutes... is Give It 2 Me. Voor deze single klopte Madonna wederom aan bij Fedde le Grand, deze keer wilde ze gebruik maken van de remixing skills van Fedde. Het resultaat: een briljante remix van Give It 2 Me. Fedde is in navolging van DJ/Producer Junkie XL de tweede Nederlander die een remix verzorgt voor de Queen of Pop.

De verwachting is dat de single Give It 2 Me in Juli uitkomt. De remix wordt binnenkort geplaatst op de de MySpace pagina van Fedde: www.myspace.com/djfeddelegrand Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rond Fedde le Grand kan je je aanmelden voor de Flamingo Times op de website van Flamingo Recordings: www.flamingorecordings.com

Madonna is met haar Sticky&Sweet Tour in Nederland op 2 September 2008 in de Amsterdam Arena.*
Agenda friends/favo artist
Agenda Member
Birthday friends
layer1 area