Loading...
Extrema Outdoor 2008
*
Extrema Outdoor 2008

Volledige line-up Extrema Outdoor bekend!

Extrema heeft vorige week de volledige programmering van haar dancefestival Extrema Outdoor 2008 via een mailing bekendgemaakt aan haar community. Hier het officiële persbericht. De dertiende editie van Extrema Outdoor vindt zaterdag 19 juli plaats op het vertrouwde recreatiestrand van Aquabest bij Eindhoven. De line-up is verreweg de breedste in haar geschiedenis.

Vanzelfsprekend komt de kwalitatieve house weer rijkelijk aan bod op Extrema Outdoor, daar staat Extrema immers om bekend. Maar er is veel meer. Met artiesten zoals Richie Hawtin, Hell, Hernan Cattaneo, Fedde le Grand, Erick Morillo, Dave Clarke, Dr Lektroluv, Claude von Stroke, Satoshi Tomiie en Carl Craig bevat de line-up van Extrema Outdoor 2008 meer dan ooit tevoren de groten der aarde uit veel verschillende elektronische muziekstijlen.

Naast dj-sets is er op het festival ruim aandacht voor live optredens van bijvoorbeeld Goose, Vitalic, Kavinsky, Stephan Bodzin, Milanese, David Carretta, Heartthrob en The Subs. Er gaat verder weer aandacht uit naar Nederlandse dj- en producertalenten en zowel het label Minus als Gigolo Records hebben voor het eerst een eigen area op een Nederlands festival.

Extrema's rebelse kindje Novalectra heeft voor haar area naast de underground oldschool-icoon DMX Krew en Boys Noize zelfs dubstep 'n grime en early hardcore en rave van onder anderen de initiator van de Love Parade, Dr. Motte op het affiche dit jaar. Voor wie even op adem wil komen is elders op het festivalterrein bij Ricco's Village en de Mediterentrée Social Club aan het juiste adres.

Voorverkoop
Twee weken voordat de programmering bekend werd gemaakt was de online kaartverkoop reeds via Timoco van start gegaan. Afgelopen vrijdag was al meer dan een kwart van het totaal aantal kaarten verkocht. De Timoco-kaarten kunnen verkregen worden via Extrema.nl en bij alle BelCompany-filialen in Nederland. Kijk op Timoco.eu voor de BelCompany-adressen bij jou in de buurt.

Insane Beauty Closing Show
Ook deze editie van Extrema Outdoor wordt afgesloten met een spectaculaire theatershow. De Insane Beauty Closing Show zal midden op het water plaatsvinden. De FutureFunk stage, de Royal Dutch en de Lakeside zullen aan elkaar worden gekoppeld waarna dj/producer René Amesz (ExtremaMusic) het publiek zal trakteren op een dj-optreden dat aanlsuit op een onvergetelijke eindshow in het teken van 'Insane Beauty', het jaarthema van Extrema.

Terrein vergroot
De bezoeker staat centraal. Er zijn extra bars over het hele festivalterrein verspreid waar naast de standaard dranken genoten kan worden van een breed assortiment aan onder andere diverse mixdranken en cocktails. Ook zal de handige sluiproute weer zorgen voor een betere doorstroom. Daarbij komt dat het terrein op twee plekken tactisch vergroot zal worden, terwijl het bezoekersaantal gelijk blijft aan de vorige editie.News / Reports
*
13-07-2013Photos Extrema Outdoor 2013 - XO Live - part 3Frans85
13-07-2013Photos Extrema Outdoor 2013 - XO Live - part 2Bram
13-07-2013Photos Extrema Outdoor 2013 - XO Live - part 1j-lo
11-08-2012Photos Extrema Outdoor BE @ Recr. Beach KelchterhoefMonRo
14-07-2012Photos Extrema Outdoor 2012 - Part 3 @ AquabestNoud
Extrema XO Outdoor
*
*
Agenda friends/favo artist
Agenda Member
Birthday friends
layer1 area