Loading...
DJ Chuckie opent Sensation White
*
DJ Chuckie opent Sensation White

DJ Chuckie opent de aankomende editie van Sensation White. Na het officieel vrijgeven van de definitieve line up door organisator ID&T eerder deze week, wordt nu bekend dat Chuckie na de openingsceremonie de aftrap verzorgt van Sensation White 2008.

Chuckie, reeds viermaal onderscheiden met titels als 'Best club DJ' en 'Best Dance', blijft onophoudelijk furore maken binnen de Nederlandse dance scène en weet zich met de eer Sensation White te mogen openen wederom in de kijker te spelen:

"Het openen van een internationaal geroemd concept en kwaliteits-evenement als Sensation is één van de grootste uitdagingen in mijn carrière tot nu toe. Niet alleen is de grootte van het publiek voor mij een record, daarnaast is Sensation White een prachtig podium om het publiek mijn allerdikste performance te geven. Het is ook mijn manier om thanks te zeggen en een big hug te geven voor de synergie die er vanaf het begin tussen mij en het publiek steeds weer is."

Met het openen van Sensation White schaart Chuckie zich tussen een aantal grote internationale namen en effent hij het pad voor zijn internationale carrière: "Het openen van een evenement als Sensation wekt verwachtingen; de toon voor het hele evenement wordt namelijk gezet door mijn set. Daarnaast kijkt de hele (muziek) wereld mee. Mede dankzij succesvolle concepten als mijn eigen Dirty Dutch heb ik de ervaring opgedaan en daarmee het vertrouwen in de uitdaging die ik met het openen van Sensation White aangegaan ben. Het is de performance waar ik altijd naar toe gewerkt heb. Ik kijk er naar uit om het beste van mijn kunnen te geven".

Sensation White wordt, traditiegetrouw, gehouden in de Amsterdam Arena op 5 Juli aanstaande. Tickets voor het event waren, eveneens traditiegetrouw, in no time uitverkocht.News / Reports
*
31-01-2014Photos Sensation Thailand 'wicked Wonderland' @ BITEC BangnaDumee.NeT
06-07-2013Photos Sensation into the Wild @ Amsterdam ArenaMonRo
09-03-2013Photos Sensation Belgium Source of Light @ Ethias ArenaFreaky
09-03-2013Textreport Sensation Belgium Source of Light @ Ethias ArenaCREW
13-10-2012Photos Sensation White - Source Of Light @ ESPRIT ArenaNoud
*
Agenda friends/favo artist
Agenda Member
Birthday friends
layer1 area