Loading...
Los
*
Los

LOS welcomes Santa in Sex and the City style

Soulmax nodigt alle gezellige party peoples uit om kerstavond bij het Paard van Troje te vieren. Maandag 24 december gaan we in stijl naar 'LOS welcomes Santa in Sex and the City style.'

De beste vrienden van LOS zijn gecharterd. Hun aanwezigheid zal het begin zijn van een fantastisch feest. Om de muziek van deze jongens tot hun recht te laten komen heeft Soulmax de jingle bells ingeruild voor de beste draaitafels en de kerstkransjes voor gigantische speakers. Bij deze extra lange nachtmis kan je je laten meeslepen op de X-mas beats van Funkerman, Victor Coral, Sidney Samson, Soulfonic Source en Fetish Verdi. Op de beats van deze fantastische DJ's en de ritmische percussionist Norman Soares krijg je beelden te zien van VJ Fury. Ook verwachten we 3 engelachtige verschijningen. Eentje met een stem van goud, Soulmax favoriete MC Vika Kova en twee met moves waar je u tegen zegt, de prachtige danseressen.

De welcome Santa in Sex and the City style editie van LOS wordt verpakt in het Paard van Troje. Als je een kerst wil om niet te vergeten pak dan je slee en laat je vervoeren naar Santa's playground.

Kerstavond gaat langer door dan normaal. Deze keer gaan we na kerstmissen en familiediners gewoon door naar het Paard van Troje. Hier kan je vanaf elf uur deel uitmaken van een ander heilig feestje 'LOS.' Deze party gaat door tot 5 uur dus dat betekent 6 uur van totale gezelligheid en warmte. Kortom een goede manier om de feestdagen te beginnen.

Zoals je ziet hoeft kerstavond voor niemand eenzaam te zijn. Soulmax heeft je uitgenodigd om erbij te zijn op LOS. Zorg dat je er goed uitziet de dress code is tenslotte Sex and the City.

Soulmax is here to please, so peoples it's yours to enjoy. Make-up is classy and night. Let yourself go and become a stylish femme fatale. Forget tomorrow. Live today. Go Crazy at LOS!*
Agenda friends/favo artist
Agenda Member
Birthday friends
Like DJGuide
layer1 area