Loading...
Club Amsterdam: The Premiere
*
Club Amsterdam: The Premiere

Club Amsterdam @ Hotel Arena

Club Amsterdam is een nieuwe Amsterdamse clubavond met een elegante, exclusieve en Amsterdamse basis. Muzikaal wordt een zeldzaam rijk en gevarieerd programma gecreëerd met Amsterdamse top Dj's en Amsterdamse Live Acts als Dj's Brian S en Terry Toner, Diva Nickie Nicole en jazz fenomeen Michiel Borstlap op Piano. Club Amsterdam wordt gekenmerkt door haar stijlvolle maar uitbundige, soms extravagante gasten, de overweldigende aankleding, de statige locatie, verrassend entertainment en de alles overtreffende programmering.

Zaterdag 17 november opent Club Amsterdam voor het eerst haar deuren. De première locatie is het stijlvolle Hotel Arena. Het muzikale aanbod is een mix van meerdere stijlen in meerdere zalen. Instrumentaal ondersteunde funky en vrolijke clubhouse en een diepere vorm van electro en techhouse geeft voor ieder wat wils.

In de 'Amsterdamzaal' is Amsterdammer Brian S. het vrolijke en muzikale pronkstuk van de Club Amsterdam première. Brian is een echte persoonlijkheid. Terwijl hij zijn extreem funky en groovy garage tunes draait, weet hij een ongelooflijke partysfeer te creëren door het publiek te bespelen en zijn positieve uitstraling op hen over te brengen. Als resident van onder meer Now&Wow en Chemistry en als huidige headliner bij Club Amsterdam maakt Brian S zich keer op keer waar als Nederlandse top DJ's.

Vocaal wordt Club Amsterdam opgezweept door een verrassende oude bekende: MC Nickie Nicole. Nickie Nicole mag zich rekenen tot een van Nederlands bekendste Diva's. Sterk in de improvisatie en onder meer bekend van de Rush-feesten in Amsterdam. Nickie Nicole heeft naar eigen zeggen erg veel zin om vanuit haar troon Club Amsterdam te inspireren.

DJ Steven Quarre opent de avond. Steven Quarre is momenteel de enige echte officiële Nederlandse Hed Kandi resident en vliegt de hele wereld over voor 's werelds beroemdste Dance Label. Routinier E-Jay en nieuwkomer Peter Kan zijn pure liefhebbers en echte Amsterdammers. Met een inspirerende mix van alles wat funky is zijn zij perfect op elkaar ingespeeld en zorgen met veel passie voor een uitbundige sfeer. Live worden zij bijgestaan door een van Europa's grootste Jazzpianisten van 2007: Michiel Borstlap. Immer uitverkochte optredens over de gehele wereld met alle Jazzgrootheden die je maar kunt opnoemen geven Club Amsterdam wel een heel speciaal tintje met deze live act. De man die met Herbie Hancock en Gino Vannelli speelt, prijswinnende CD's uitbrengt en ieder concertgebouw plat speelt zorgt door zijn verbintenis aan Club Amsterdam voor de stunt van het jaar in Dance land. De 'Amsterdamzaal' ademt funk, muziek en passie uit gedurende geheel Club Amsterdam. Ex-voetbalinternational Glenn Helder zal live zijn ritmische percussieklanken laten horen evenals Amsterdammer Saxy Mr S. op zijn saxofoon.

En dan hebben we de 'Nieuw Amsterdamzaal' nog niet eens genoemd:

In de 'Nieuw Amsterdam' zaal zullen DJ's Terry Toner en Fountain de programmering verdiepen met hun sexy elektrische en progressieve en moderne sound.

Terry Toner is momenteel het grootste undergroundtalent van Nederland dat geleidelijk naar boven komt drijven. Deze Amsterdamse boy wonder blijft mensen verbazen met zijn techy en hypnotiserende techhouse en electro grooves. Met een stijl van minimal tot maximal is DJ en Producer Terry Toner een absolute versterking in de Club Amsterdam line up. Optredens op Dance Valley, Innercity en bij 5 days off waren een logisch gevolg van zijn ontwikkeling tot Amsterdamse grootheid.

Voeg daarbij DJ/Producer Fountain en de 'Nieuw Amsterdamzaal' zal met passie worden gerockt. Als resident van Groovecollection met onder andere fantastische optredens in het Amsterdamse underground DJ Cafe Twstd en een progressieve, diepe maar opzwepende stijl behoort Fountain tot Amsterdams best bewaarde geheimen. Zijn nieuwste project is het onlangs gestarte, Amsterdamse boekingskantoor Epiqurus Agency.

Kortom: Club Amsterdam geeft je nauwelijks tijd om na te denken. Een verrassend spektakel vol Amsterdams trots en Amsterdams genieten.

Een kaartje voor Club Amsterdam kost 15 euro in de presale bij onder andere Ticketbox, Beep, AUB en Hotel Arena.Club Amsterdam: The Premiere
*
*
Agenda friends/favo artist
Agenda Member
Birthday friends
layer1 area