Loading...
Wild Romance
*

Let's do iT reunion!

Bijna twintig jaar geleden, Nederland was nog niet klaar voor een volwaardige dancescène. House begon met Acid en kwam uit Chicago en Detroit, en was toen voor beperkt publiek bestemd. De Nederlandse hoofdstad(regio) Amsterdam was de voortrekker van de huidige dansscène(later gevolgd door Rotterdam). Met locaties als Roxy, Escape, Dino's en After Hour Power/Lexion, maar vooral ook discotheek iT werd House op de kaart gezet. Discotheek iT Amsterdam genoot al snel ook internationale bekendheid. Door zijn extravagante avonden en op zaterdags de speciale Gay Nights. In de iT traden artiesten op die toen wereldfaam genoten, zoals Grace Jones. Maar ook de huidige Nederlands grootste tv-kanon Paul de Leeuw met combo van Cor Bakker traden vaak op daar, net zoals Gerard Joling. Terwijl tv-topper uit die tijd Andre van Duin daar ook veel was, als bezoeker. De fans van het eerste uur van Paul de Leeuw stammen uit de iT tijd. Bezoekers van toen Nederlandse sporthelden zoals Marco van Basten, Ruud Gullit, Richard Kraicek, en meer BN-ers waren de normaalste zaak van de wereld. Manfred Langer(1952-1994) die de iT naar ongekende glorie bracht, is er helaas niet meer. Er zijn zelfs plannen om de iT weer terug te brengen, of dit een goed plan is? Meningen verschillen daarover, maar een ding is zeker, een groot gedeelte van de huidige partyscène wil weer het(iT) een keer herbeleven. Of zelfs de sfeer van destijds eens een keer meemaken, want wie kent de term iT uit de Nederlandse geschiedenis uit de House niet?

Willen het nieuws niet langer meer iedereen onthouden, het is nu officieel de iT reünie is in de steigers gezet. Wellis waar nog niet helemaal af, want achter de schermen wordt er nog hard gewerkt aan het invullen van het programma. Er gaat dus ook gewerkt worden de komende weken met een preflyer. Oud iT dj's komen in de opstelling, en zullen hun vertrouwde sounds uit die periode laten horen. De sound die nummers bevat die klassiekers zijn geworden. En nog steeds in veel sets van tegenwoordig voorbij vliegen.

In ieder geval Jurgen, JOSE, Stephen(die nu onder Stephen J. Kroos furore maakt in de Mininmal). Maar ook de man die zes jaar resident is geweest, en als eerste Latino/Tribal House/Swingbeat draaide in Nederland maar jammer genoeg nooit een iT cd afmixte Guan (aka King Bee met MC Pryme). Last but not least, de man die altijd is verbonden aan de iT Madhouse Jean hebben hun medewerking toegezegd. Mogelijk komt er nog een oud dj erbij, maar daar later meer over.

Maar de hoofdzaal zal meer dan alleen dj's met zich meebrengen, er is nu contact met het VARA programma Mooi Weer De Leeuw. En wanneer mogelijk de wensen daar ingewilligd worden tijdens een tv uitzending die gemiddeld 1,5 miljoen kijkers trekt op zaterdagavond. Kunnen er nog meer verrassingen, en acts op de loer liggen voor de hoofdzaal met het iT geluid. Er zal ook de komende tijd gepraat worden met enkele oud iT medewerkers om in ieder geval een gedeelte van het iT gevoel daadwerkelijk proberen terug te laten komen, alle updates zullen bekend worden gemaakt via www.wildromance.eu

Lexion te Westzaan zal in zijn geheel voor het eerst opengetrokken worden, zoals het in de planning ligt. De planning is een aparte afgesloten VIP ruimte te maken, deze speciale VIP ruimte zal gevuld gaan worden met BN-ers van de TV en radio, en sporthelden. Kaarten zijn niet in de vrije verkoop voor deze speciale room.

De rest van de zalen zullen opgevuld worden met o.a. volgende rooms Dreamgirls(female room), Dark Room(ode aan Chicago en Detroit), In2Trance, MMOODS. Mike S (de man achter de enige echte BITCH, Crazyland en Pleasure Island) zal ook draaien voor de speciale Wild Romance iT editie. Ondanks dat er berichten waren dat hij op meerdere feesten zou staan op 8 december, draait hij exculsief. Er zijn dj's die men kan zien rouleren in diverse rooms met verschillende draaistijlen.

De MC's die nu al in de programmering staan zijn in ieder geval Tomster, Pryme en de vrouwelijke sensatie Sensara. Maar natuurlijk ook als live-act Miss Nickie Nicole (iT Amsterdam).

Let wel, de line up is nog niet volledig. Maar het aantal artiesten ligt nu al op 25 en zal zeker meer worden. De aanvangstijd is 23.00 uur maar de eindtijd staat nu nog op 09.00 uur maar dat kan snel veranderen naar een later tijdstip. Er zal een andere deurprijs komen voor personen die willen afteren, maar dit geldt pas na 05.00 uur en de actie is vol = vol en kaarten alleen aan de deur! Voorverkoop gaat online binnen nu en 10 dagen, en er zal ook deurverkoop in de Lexion gestart worden. Volg updates via: www.wildromance.eu

Maak je gereed voor nog een keer iT in 2007, en verspreid het nieuws van de knaller in de vaderlandse danceclubs van het jaar: Wild Romance - Let's do iT Reunion

Jean
Guan
Stephen
Jurgen
Jose
Ton TB
Miss Melody
Mike S
The Brothers Funk
Mike T
Dansa
Tremenda
Asino
Olivio d'Eclipse
Toyax
Miss Djackie
Praveen
Tripple M
Miss Kelly

MC Sensara
MC Pryme
MC Tomster

Miss Nickie NicoleLet's do IT reunion
*
*
Agenda vrienden/favo artiesten
Agenda Member
Vrienden jarig
layer1 area