Loading...
Sander Kleinenberg wint DJ Award
*
Sander Kleinenberg wint DJ Award

Sander Kleinenberg wint opnieuw Ibiza DJ Award

Tijdens de 10-jarige jubileum uitvoering van de Ibiza DJ Awards heeft de Nederlandse DJ Sander Kleinenberg the Tech-House/Progressive Award in de wacht gesleept.

De uitreiking van de awards vond plaats in de Pacha, op donderdag 27 september jl., en werd gepresenteerd door niemand minder dan Pete Tong. Andere genomineerden in deze categorie waren; Steve Lawler, One + One, Satoshi Tomiie en Sasha. Het publiek heeft kunnen stemmen via www.djawards.com .

De viering van het 10-jarig bestaan was op zichzelf al een feest, daar dit tevens de langstlopende award in zijn soort is. Het uitbundig vieren van dit jubileum stond dan ook hoog op de agenda van deze avond; welke werd bijgewoond door een club gevuld met uitzinnige fans, de in grote getallen toegestroomde media en natuurlijk de genomineerde dj's.

Na een roemrucht residentie jaar in de Pacha, alsmede de release van zijn nieuwe mix album "This isSander Kleinenberg" deze zomer, in combinatie met een zware internationale tour; is het winnen van deze award natuurlijk de slagroom op de taart voor Sander Kleinenberg, aan het einde van wederom een zeer succesvol Ibiza seizoen. En dit is slechts de voorbode van wat er het komende jaar allemaal staat te gebeuren.

Dankjewel Ibiza en alle fans die afgelopen zomer de weg naar het party eiland weer hebben gevonden, tot ziens in 2008!*
Agenda friends/favo artist
Agenda Member
Birthday friends
layer1 area