Loading...
Cloud9
*
Cloud9

Stoom afblazen op nazomereditie Cloud9!

Serum Events heeft met Cloud9 een uniek serum op de markt gebracht, met revitalizing acidtechno, hardtechno en schranz. 29 september a.s. is het in Huize Maas weer stoom afblazen, en opladen voor een nieuwe week. De kleurige deco's, gevarieerde line-up, en enthousiaste candy girls zorgen samen met de bezoekers voor een middernachtcircus met keihard technogeweld. We love it!

Deze nazomereditie staan Amok, Ophidian, Spark Taberner en consorten aan dek. Amok zijn stijl is agressief en donker. Toch komen er ook funky en melancholische elementen terug in de muziek van deze in San Francisco geboren Duitser. Vanuit een roerig bestaan heeft hij zijn eigen lot bepaalt en zich naar de top gewerkt binnen de hardtechno scène. Zijn vriend en collega Spark Taberner heeft eerder al een onuitwisbare indruk achtergelaten in Huize Maas en staat nu voor de tweede keer op Cloud9.

Special guest Raja Andry vindt zijn roots dicht bij de evenaar in Bogor in Indonesië. Bogor wordt vanwege zijn extreme regenval en een recordaantal van ruim 300 stormen per jaar ook wel de "moessonstad" genoemd. Voor zijn bezoek aan Cloud9 echter laat hij zijn paraplu thuis. Door de wolken heen schijnt hier immers altijd de zon. Een, door Raja Andry, met hardware ondersteunde DJ set zal de avond inluiden met warme technobeats en Oosterse invloeden.

Een eind onder de rivieren maar binnen onze eigen landsgrenzen heeft Serum de artiesten Void, Artek en de live act Mental Symbiot gevonden die op een heel eigen wijze vernieuwend bezig zijn binnen het brede spectrum van de hardtechno en schranz. Hun unieke sound wint langzaamaan terrein en heeft eerder al gezorgd voor boekingen bij bijvoorbeeld Club r_AW, Clockwork en Footworxx. Voor het eerst op Cloud9 brengen deze pioniers 29 september een
heel vet en divers technogeluid.

Voor het slotakkoord deze nacht is Ophidian uitgenodigd en hij zal dit circus naar verwachting op grootse wijze afsluiten. Zijn grote doorbraak kwam in 2004 met de hardcore track Butterfly VIP. Op Cloud9 laat hij graag horen dat hij als manager van het label Protocast ook thuis is binnen de hardtechno. Dit alles ondersteund door de hallucinerende beelden van visuele mixmeester 2nd Vision zijn dit de ingrediënten voor een heel gezellige comeback van Cloud9 zo vlak na het zomerreces.

Exclusief de voorverkooptoeslag kun je deze editie al voor 10 euro (ex. fee) meemaken. Tickets zijn nu ook landelijk verkrijgbaar via de het e-ticketing systeem op www.serumevents.nl en via de vaste voorverkoopadressen in Groningen. Een volgende editie staat pas gepland voor 9 februari 2008. Dan wacht op Cloud9 een warm onthaal voor niemand minder dan technokoningin Miss Djax. De rest van de line-up wordt binnenkort bekendgemaakt op de Serumevents.nl.

See you on Cloud9!Cloud9
*
29-09-2007
*
Agenda vrienden/favo artiesten
Agenda Member
Vrienden jarig
layer1 area