Loading...
Fame = Dj's
*
Fame = Dj's

FAME=DJS verovert Den Haag met 2 feesten in 1 week!

Wat denk je van 2 top feesten in 1 week? In 1 week trakteert fame=dj's jou op het slotfeest van zomer 2007 op het Scheveningse Sapph Beach en op de aftrap van het nieuwe seizoen in het Paard van Troje. Zowel bij een afsluiter als bij een kick-off hoort natuurlijk een grootse line up. Dus voor beide knallers mag de line up er wezen, BIG TIME!

Ook deze zomer wordt afgesloten met een laatste big bang op het scheveningse zand. Zaterdag 29 september sluiten Soulmax & 4n-gme het strandseizoen van 2007 af met FAME=DJS op Saphh Beach, met een line up waarmee dit feest zijn naam eer aan doet; Victor Coral, Fetish Verdi, Ricky Rivaro, en of dit nog niet genoeg grootse namen zijn Gregor Salto, Baggi Bagovic, Soulfonic Source, Sidney Samson en DJ Jean!

Bij elk eind hoort een nieuw begin, niet getreurd dus om het eind van het strandseizoen, reden voor nog een feestje! Op vrijdag 5 oktober vieren Soulmax & 4n-gme de kick-off van het nieuwe seizoen in het Paard van Troje met nog een editie van FAME=DJS. Ook deze editie is de line-up om je vingers bij af te likken; Carita la Niña, Don Diablo, Chuckie, Sunnery James & Ryan Marciano.

Haal alles uit de kast en behoor toe aan ware Fame Freaks: het maximale vormt deze avonden het minimale! De dansvloer is jou thuis, de DJ zit op de troon en jij hebt de Fame touwtjes in handen. Don't hold back, FAME=DJS won't either!

Alle helden nemen deze avonden stuk voor stuk verantwoordelijkheid voor hun energieke climaxen, en laten jou moeiteloos tot meerdere hoogtepunten komen! Meer weten over de artiesten? Kijk dan op www.fameisdjs.nl en lees/leef je uit

So FAME the hype, heat up FAME=DJS and explore yourself in the world of FAME=DJS!

FAME*IS DJ'SWE SAVE HUMANKIND FROM BAD MUSIC!*
Agenda vrienden/favo artiesten
Agenda Member
Vrienden jarig
Like DJGuide
layer1 area