Loading...
LOS
*
LOS

Go glossy, shimmer and shine!

Na de uitverkochte edities van LOS op het Scheveningse strand is het nu de beurt aan Bloemendaal. Ja, je leest het goed, BLOEMENDAAL... en hoe! Ditmaal op een zondag. Tegen het einde van de middag zal top locatie Bloomingdale klaar staan voor een fantastisch avondje LOS! Handjes in de lucht & voetjes in het zand... Je begrijpt dat Soulmax met het populaire LOS dus flink gaat uitpakken deze editie; een super locatie, hippe bestemming & met de crème de la crème van de nationale dansscène een extra toefje slagroom op de taart.

Een zwoele zomerse zondagmiddag in augustus... wat zou je nou liever willen doen dan feesten op Bloemendaal? En DE perfecte tent daarvoor is ongetwijfeld het geweldige Bloomingdale aan Zee. Zodra je Bloomingdale binnen komt waan je je in een über hippe lounge club op Ibiza. Trendy lounge banken en mooi personeel is het eerste wat opvalt. Behalve dat deze beachclub er goed uitziet, kun je er ook nog eens heel goed feesten. En dat is nou precies waar we deze dag voor gaan.

Als je nu nog niet overtuigd bent zal de spectaculaire line up je 26 augustus wel naar Bloemendaal lokken; de bende is compleet, optredens worden verzorgd door grote namen als Gregor Salto, Don Diablo, Benny Rodrigues, Fetish Verdi, Soulfonic Source & Mc Vika Kova. Aan de line up zal het deze zwoele zondag dus zeker niet liggen, die staat garant voor een topevenement zoals we van Soulmax gewend zijn. Als je er zeker van wilt zijn dat je bij dit spectaculaire feest aanwezig kunt zijn kun je het beste je kaartje in de voorverkoop halen. De voorverkoop is begonnen!*
Agenda friends/favo artist
Agenda Member
Birthday friends
Like DJGuide
layer1 area