Loading...
Wat is de beste club van Nederland?
*
Wat is de beste club van Nederland?

Nominaties Nieuwe Revu’s Nachttempel 2007 bekendgemaakt

Dit jaar gaat Nieuwe Revu alweer voor het 4de jaar op rij op zoek naar de beste club van Nederland. Vanaf 13 maart tot en met 28 maart kan het uitgaanspubliek van Nederland een stem uitbrengen op haar favoriete club. Stemmen kan op de website www.nachttempel.nl en per sms.

De eerdere edities van de Nieuwe Revu's Nachttempel zijn gewonnen door Las Palmas - Rotterdam (2004), Paard van Troje - Den Haag (2005)en Doornroosje - Nijmegen (2006). Op dinsdag 3 april wordt de winnaar voor 2007 bekend gemaakt. De winnende club ontvangt naast de Award ook een geldbedrag van 15.000,- om de overwinning te vieren met het Nachttempelfeest 2007.

Met de jaarlijkse prijs wil Nieuwe Revu een positieve bijdrage leveren aan de waardering en kwaliteit van het uitgaansleven in Nederland.

Nominaties

De volgende clubs zijn genomineerd voor de prijs voor de beste club van Nederland: Nieuwe Revu's Nachttempel 2007.

11, Amsterdam
Doornroosje, Nijmegen
Effenaar, Eindhoven
Off_Corso, Rotterdam
Paard van Troje, Den Haag
Panama, Amsterdam
Patronaat, Haarlem
Winkel van Sinkel, Utrecht

Nieuw dit jaar: Effenaar en Winkel van Sinkel

Wel vorig jaar, dit keer niet: Paradiso, NOW&WOW (Maassilo), The Matrixx en Tivoli

De nominaties zijn tot stand gekomen op basis van een enquête onder een kleine 100 absolute kenners van de uitgaansscène. Maar het uitgaanspubliek heeft de beslissende stem.

Nieuwe Revu's Nachttempel wordt ondersteund door de samenwerking met de partners: 3FM, NL20, NL10, NL70, NL30, Partyscene, APE en METRO.*
Agenda vrienden/favo artiesten
Agenda Member
Vrienden jarig
Like DJGuide
layer1 area