Loading...
#Epic deze week op zaterdag!!!
*
flyer Epic Special Edition X Ladiesnight

Gepubliceerd: 11 september 2012

De succesvolle wekelijkse clubavond EPIC in de Panama, zal deze week op zaterdagavond plaatsvinden in plaats van de vrijdagavond.

Voor deze zaterdag-editie wordt er naast de Urban Area ook een House Area aan de avond toegevoegd. Wat er nog meer extra gaat gebeuren aanstaande zaterdagavond, wordt er niet verklapt…

Zorg wel dat je er op tijd bij bent, het wekelijks bijna uitverkocht!

#EPIC EVERY FRIDAY AT PANAMA

De vrijdagen in de Panama staan in het teken van de grootste muziekstroom in de Nederlandse Dance scene op dit moment, de Eclectische muziek. Pak bijna elke club in Nederland (vooral Amsterdam) en hun beste of een van beste avonden is een eclectische avond. Anno 2012 is er afscheid genomen van de ‘hokjesgeest’ en moet muzikaal van alles mogelijk zijn tijdens een avondje stappen.
Niet alleen in Nederland (Amsterdam) is er afscheid genomen van de ‘hokjesgeest’ ook internationaal zie je samensmeltingen tussen House en Urban artiesten. Grote housenamen zoals onder andere David Guetta, Swedish House Maffia en Avicii hebben allemaal hun grootste hits gehad ism met een Urban artiesten zoals onder andere Usher, Kelly Rowland, Pharrel Williams en Nicki Minaj.
Maar ook het succes van alle bijvoorbeeld 90’s avonden wordt bepaald door het eclectische aanbod (alle grote hits door elkaar) die ze aanbieden. Dit alles maakt de eclectische muziek stroom de grootste en meest populaire muziekstroom op dit moment.

Als conceptnaam is gekozen voor #EPIC een van de meest gebruikte uitdrukkingen op Twitter. Het staat voor een grootste en zeer fijne gebeurtenis, avond of moment. De naam, de muzikale invulling en de artiesten die zullen draaien en optreden op de vrijdagavonden maken #EPIC tot een avond die garant staat voor een complete avond uit.
Je hoeft niet meer te discussiëren met je vrienden welke avond je uitkiest op de vrijdag of concessies te doen om naar andere muziek te gaan luisteren dan wat jezelf leuk vind. Bij #EPIC komt iedereen aanbod en kun je samen genieten van een #EPIC FRIDAY. De line-up zal ingevuld worden door de grootste namen die de afgelopen jaren en hedendaags landelijk de Eclectische scene bedienen van de beste muziek die er is op dit moment.

Voor de complete programmering van #EPIC en meer info ga naar www.panama.nl Wil je dagelijks op de hoogte blijven volg dan @EPIC_PANAMA via twitter of volg ze via Facebook www.facebook.com/epic.panama


Dit nieuwsbericht is ook verspreid via onze nieuwsbrief. Wijzig instelling om aan te melden


Epic Special Edition X Ladiesnight
*
*
Agenda vrienden/favo artiesten
Agenda Member
Vrienden jarig
layer1 area