Loading...
7th Sunday Festival laat zich van beste kant zien
*
flyer 7th Sunday Festival

Nog één zondag voordat hét Pinksterfestival losbarst!

7th Sunday Festival heeft inmiddels een naam hoog te houden. Hoogwaardige line-ups, uitzinnige decors, een alsmaar groeiende fanbase -er kan gerust worden gesproken van een uiterst succesvolle Pinkstertraditie.

Om de goede naam hoog te houden is er uiterst goed geluisterd naar de bezoeker. Voor de aankomende editie zijn een aantal belangrijke punten verbeterd, en laat de organisatie zich van de beste kant zien. 7th Sunday Festival gaat voor topservice!

En dat is niet overdreven. 7th Sunday Festival werd eerder al genomineerd voor Beste Nieuwe Festival bij de European Dance Awards, onlangs kwam het evenement nog in aanmerking voor Leukste Festival bij de Gouden Kabouters.
Kortom, 7th Sunday zit in de lift! Voor de editie van 2012 gaat overal een schepje bovenop. Dat betekent niet alleen een spraakmakende line-up, ook alles rondom en op het festival moet goed geregeld zijn.

Beter bellen en pinnen
Zo heeft Par-T Events in samenwerking met diverse providers gekeken hoe het telefoonverkeer beter dan vorig jaar kan verlopen. Er wordt gezorgd voor flink meer capaciteit op de bestaande masten, en er worden ook extra masten bij gezet. Ook een PIN storing zoals vorig jaar is uitgesloten door een nieuwe leverancier van mobiele PIN automaten met een verbeterd systeem.

Nieuw verkeersplan, meer ruimte
Om de reis van en naar het festival soepeler te laten verlopen hebben experts een nieuw verkeersplan uitgewerkt. Ook de ruimte bij de kluisjes en de entree is veel groter gemaakt, zodat er meer dan genoeg ruimte voor iedereen is bij extreme drukte.

Busreizen en pendelbussen
Bovendien zijn er dit jaar naast de georganiseerde reizen door eventtravel.nl ook pendelbussen, die rijden tussen Centraal Station Eindhoven en het festivalterrein. De kosten hiervoor bedragen slechts € 5,- per rit.

Par-T Events heeft kosten noch moeite gespaard om 7th Sunday Festival zo goed mogelijk voor de dag te laten komen. Met als gevolg dat de vierde editie van het evenement, zondag 27 mei, beter wordt dan ooit. Nog maar één zondag slapen en het is zover, maak je klaar voor een festival in overtreffende trap! Heb je nog geen tickets? Ga dan snel voor meer info naar www.7thsunday.nl . Hier vind je o.a. info over tickets, line-up, busreizen, verkeersroutes etc.

7th Sunday Festival
Zondag 27 mei, 14.00 – 0.00 uur
Festivalterrein De Roost, Erp-Veghel
www.7thsunday.nl7th Sunday
*
*
Agenda friends/favo artist
Agenda Member
Birthday friends
layer1 area