Loading...
Latin Lovers On Tour - 26 mei Almere
*
flyer Latin Lovers On Tour

Voor de derde keer in Anno Almere op zaterdag 26 mei: Larin Lovers On Tour! De exclusieve locatie Anno zal deze nacht alweer voor de derde keer dé place to be zijn met een warme Latin jungle waar de palmbomen letterlijk en figuurlijk uit de dansvloer omhoog zullen knallen en de vlinders rond zullen vliegen. Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal de gehele Anno net als de succesvolle vorige edities van top tot teen aankleden in de meest tropische setting.

Voor deze keer staat er een echte headliner op het programma namelijk D-Rashid! Maar natuurlijk ook de vaste waardes zoals Stefan Vilijn, Jasper Clash, Matt Styles en live vocals van MC Stanford!

Zoals al eerder genoemd, zal Latin Lovers voor de derde keer met haar On Tour de gehele Anno omtoveren tot een tropisch oord. Exotische vlinders, tropische palmbomen, een decor vol bamboe en nog meer zomerse belevingen zullen de avond maken tot een legendarische nacht. De deejays zullen alleen maar de lekkerste sexy Latin house draaien van dit moment vol met percussies, trommels en zinderende vocalen. Natuurlijk is D-Rashid de echte headliner van deze avond. Eindelijk draait hij weer eens in Almere! Met een heerlijke set vol vocals en zijn echte house zal hij zorgen voor een kolkende dansvloer.

Misschien ken je hem wel van zijn zomerhit vorig jaar, Tentacao: Stefan Vilijn! Zijn nieuwe plaat Puesta Del Sol is een hit op alle Latin Lovers evenementen en nu is jouw kans om Stefan in het echt aan het werk te zien! Maar ook Jasper Clash is er gelukkig weer bij. Bij de vorige editie had hij binnen een half uur de zaak aan het dansen en zal dat ook dit keer weer laten gebeuren. Matt Styles zal de avond opwarmen zoals alleen hij dat kan. Heb je zijn On The Beach uur weleens gehoord tijdens de Latin Lovers Radioshow op Radio Decibel? Dan weet je waar we het over hebben…echte latin muziek! De avond wordt gehost en live gezongen door MC Stanford!

Latin Lovers On Tour is op zaterdag 26 mei voor de derde keer in Anno, Almere. Zet hem dus snel met een dikke pen in je agenda! Kaarten kosten maar 8 euro in de voorverkoop. Koop je je kaartje in de Anno of gewoon bij een Free Record Shop filiaal bij jou in de buurt. Natuurlijk kun je ze ook online bestellen, dit kan via www.footclub.nl of www.annoalmere.nlNieuws / Verslagen
*
30-07-2011Foto's Latin Lovers On The Beach @ Brunotti Beach HousePuppie
24-07-2011Foto's Latin Lovers On The Beach @ Fuelterrry
21-05-2011Foto's Latin Lovers Clubnight @ Club Viesalina
19-03-2011Foto's Latin Lovers Clubnight @ Club VieDuckie
19-02-2011Foto's Latin Lovers @ Club MonzaSuleyman
Latin Lovers
*
10-05-2014Win
17-05-2014Win
11-07-2014Win
*
Agenda vrienden/favo artiesten
Agenda Member
Vrienden jarig
layer1 area