Loading...
Latin Lovers deze zomer op 3 (!) outdoor festivals
*
Latin Lovers deze zomer op 3 (!) outdoor festivals

Latin Lovers, ook wel het meest vrouwvriendelijke feest van Nederland genoemd, is bezig met een stormontwikkeling.

Daar waar de organisatie altijd bezig blijft met het behouden van de kwaliteit, het goed verzorgen van haar gasten en natuurlijk het organiseren van ontketende feesten, is er nu weer een grote stap gezet in de dance scene.

De aankomende zomer staat Latin Lovers met haar eigen area op maar liefst 3 (!) gerenommeerde festivals in Nederland: Vlaardingen Festival, Dreamfields en Dance Valley!

Iedere week is Latin Lovers wel ergens te vinden in ons land. In Club Vie Rotterdam hebben zij wekelijks een spectaculaire Clubnight met resident dj’s en een avond vol entertainment en verrassingen. Maar ook buiten Rotterdam vind je dit vrouwvriendelijke en vooral zomerse concept terug in de clubs, zoals in de Winkel van Sinkel in Utrecht, Patronaat in Haarlem, 013 in Tilburg, Matrixx in Nijmegen, Bermuda in Eindhoven en natuurlijk de Latin Lovers On Tour door het hele land.

Maar ook op het strand organiseren zij een van de leukste strandfeestjes van het jaar in Beachclub Fonk (voorheen Brunotti) in Scheveningen, Strandclub Danz in Hoek van Holland en Beachclub Fuel in Bloemendaal. Er vast wel een keertje geweest, dat je bij Latin Lovers op de dansvloer hebt gestaan ;-)

Nu kun je Latin Lovers ook terug vinden ook 3 grote festivals aankomende zomer. De eerste is het Vlaardingen Festival op zaterdag 26 mei. Met een eigen area en een heerlijke line up starten zij het festival seizoen. Het Vlaardingen Festival is al jaren een begrip in Zuid-Holland en omstreken en wordt gezien als een van de leukste en meest relaxte festivals dankzij haar bezoekers. Dit intieme festival biedt de bezoekers naast Latin Lovers ook de mogelijkheid om deze dag te genieten op een divers aanbod van artiesten op de Main Stage of meer underground op de Sonar Techno stage.
Voor de gehele line up zie www.hetvlaardingenfestival.nl

Het tweede festival dat Latin Lovers gaat omtoveren met haar magische, zomerse en vooral tropische area is tijdens Dreamfields in Lathum, vlakbij Arnhem. Dit festival is eigenlijk het zusje van Emporium en richt zich op voornamelijk op prachtige decors, special effects en entertainment, perfect voor Latin Lovers dus! Met een geweldige area langs het water is dit zeker een festival waar de organisatie van Latin Lovers naar uitkijkt.
Voor meer informatie zie www.dreamfields.nl

De laatste is Dance Valley. Dit is op zaterdag 4 augustus en Latin Lovers host daar haar eigen area op dit fenomenale outdoor event. Dance Valley is een van de bekendste festivals door heel Nederland en daarbuiten en zal opnieuw gehouden worden op het bekende Spaarnwoude terrein. Daar waar grootheden als Tiesto en Carl Cox naam maakten, is het nu de beurt aan Latin Lovers.
Voor de gehele line up zie www.dancevalley.nl

Latin Lovers hoopt jou en je vrienden natuurlijk deze zomer tegen te komen in een van onze areas in het festival seizoen. Nu al onwijs veel zin in!Vlaardingen Festival
*
*
Agenda vrienden/favo artiesten
Agenda Member
Vrienden jarig
layer1 area