Loading...
Zomerpark 2012
*
flyer Zomerpark 2012

Op 16 juni is het zover: de vierde editie van GZG’s jaarlijkse festival Zomerpark.

Met de verhuizing naar een nieuwe locatie en de nieuwe datum is bij Zomerpark 2012 wel het één en ander veranderd.

Maar de één-podium-opstelling incl. mega-danstribunes is een garantie voor de verbroederende sfeer die je van Zomerpark gewend bent.

Muziek op Zomerpark

Dankzij de één-podium opstelling van Zomerpark geen waslijst aan namen, maar een uitgebalanceerd programma van zorgvuldig op elkaar afgestemde artiesten. Door de iets kortere sets kunnen meer dj’s geprogrammeerd worden.
Zo is er voldoende variatie en diversiteit, maar veel belangrijker nog: meer ruimte voor experiment. Naast grote namen als Nic Fanciulli en De Man Zonder Schaduw dus ook onbekendere artiesten als Nhar en My Favorite Robot. Marcus Gehring, Julien Chaptal en Martin Landsky maken het programma compleet. Er is gekozen voor een rustiger begin en een mooie opbouw tot een kolkend hoogtepunt. Je doet er verstandig aan op tijd binnen te zijn!

Eén dag, één stage, één festival

GZG’s Zomerpark is vooral bekend als het festival met één podium. Al vanaf het eerste jaar was de collectieve festival ervaring leidend bij het bepalen van de opstelling. Geen artiesten die je mist, omdat je bij een andere stage staat – en altijd je vrienden in de buurt! In 2011 werd deze eenheid verder versterkt met de bouw van een kolossale danstribune. Check hier de registratie en je snapt ’t meteen!

In 2012 is de arena-opstelling wederom als startpunt gebruikt voor de inrichting van het festival. De kern wordt gevormd door enorme danstribunes en dansruimte op het hoofdpodium. Dit alles is gecombineerd met een volledig overdekte dansvloer, zodat ook bij slecht weer iedereen droog staat.

Locatie en kaarten

Zomerpark 2012 verhuist van de NDMS-werf in Amsterdam Noord naar het Arenapark in Amsterdam Zuid-Oost. Tegenover de Amsterdam Arena ligt een gloednieuw evenementen terrein – met meer ruimte en groen de ideale locatie voor een nieuwe Zomerpark editie. Het is bovendien ontzettend makkelijk bereikbaar.

Kaarten zijn € 38,50 excl. fee en te koop via www.gzgamsterdam.nl/tickets . De kaartverkoop loopt al een tijd en Zomerpark raakt steevast uitverkocht. Haal dus op tijd je kaartje, als je erbij wilt zijn.Nieuws / Verslagen
*
Zomerpark 2012
*
16-06-2012
*
Agenda vrienden/favo artiesten
Agenda Member
Vrienden jarig
layer1 area