Loading...
Jamento in De Tuin
*
flyer Jamento in De Tuin

Dynamische coverband viert 25 jarig jubileum

Op zondag 13 mei 2012 treedt de dynamische coverband Jamento op in De Tuin in Rotterdam. De muzikale formatie en het café restaurant aan de Kralingse Plas delen samen een lange geschiedenis: Jamento was in 1998 één van de eerste bands die live muziek in De Tuin verzorgde.

Vanaf 20.00 uur brengen zij herkenbare covers van hits uit alle tijden. Van bekende classics tot nummers van DJ’s met een eigen sound. Dit jaar bestaat de veelzijdige band 25 jaar dat onder andere gevierd wordt met dit spetterende optreden in De Tuin.

Over Jamento
Jamento betreft een vijfkoppige formatie van ervaren topmuzikanten met gezamenlijke passie voor muziek. De band bestaat uit zanger, gitarist en DJ Rene Kipuw, saxofonist Rob Middelhoven, toetsenist Thoe Boddeke, bassist Peter Bergman en drummer Cyriel Directie. Regelmatig wordt de formatie ook uitgebreid met zangeressen, extra blazers en percussie.

Alle vijf de bandleden hebben een veelzijdige muzikale historie en spe(e)l(d)en in de vaste bezetting van bands als Kane, Trijntje Oosterhuis en Candy Dulfer. De manier waarop Jamento het veelzijdige repertoire met de vaak verrassende overgangen van het ene naar het andere genre weet neer te zetten is zeer uniek. De band weet daarom ook feilloos in te spelen op het publiek, dat ieder optreden tot een onvergetelijke avond uit maakt.

Café Restaurant De Tuin: de villa uit 1867
Bij Café Restaurant De Tuin wanen gasten zich even in een buitenhuis. De Tuin ligt namelijk direct aan de Kralingse Plas aan de rand van het chique Kralingen met uitzicht op de ‘wolkenkrabbers’ ver weg in de stad. Het pand an sich is een klassieke villa uit 1867. Binnen is er een mooie combinatie gemaakt van originele details en nieuwe elementen. In de serre is het fijn vertoeven met uitzicht op het water.
In De Tuin kan men terecht voor lunch, borrel, diner of zomaar een drankje. De Tuin heet natuurlijk niets voor niets ‘de tuin’. Op het terras kunnen gasten loungen pur sang. Wekelijks staat er een band of DJ op de bühne om het feestje compleet te maken. De beste stuurlui staan aan wal, daarom heeft De Tuin een eigen aanlegsteiger.

Overige informatie

Locatie: Café Restaurant De Tuin
Plaszoom 354
3062 CL Rotterdam
T 010 452 77 43
F 010 452 26 29
Datum: Zondag 13 mei 2012
Tijd: 20.00 – 24.00 uur
Entree: Gratis
Website: www.restaurantdetuin.nlJamento in De Tuin
*
*
Agenda friends/favo artist
Agenda Member
Birthday friends
layer1 area