Loading...
LadyKillers - Hemelvaarts special woensdag 16 Mei @ Escape
*
flyer Ladykillers - Hemelvaarts Special

Gepubliceerd: 16 mei 2012

Ladies.. please pay attention. LadyKillers, bij uitstek het exclusieve vrouwen concept komt op woensdag 16 mei weer terug naar Amsterdam voor een heuse Hemelvaartsdag special.

Omdat iedereen op donderdag vrij is, gaan we er vanavond extra hard tegenaan. Altijd drukke zalen zorgen al meer dan twee jaar voor een portie onvervalste glamour vs house op de dansvloer van Amsterdams grootste club. Tijd voor de overtreffende trap; Let's do it again!

Speciaal voor deze hemelvaarts special is de Amsterdamse Escape Venue het decor voor al dit lekkers. Deze fashionable locatie in het hartje Amsterdam is de perfecte setting voor een nacht ongeremd losgaan.

Je zult je afvragen wat er vanavond met de mannen gaat gebeuren. Heren, wees niet bang. Jullie zullen gegarandeerd deze avond niet geslachtofferd of vergeten worden en zijn natuurlijk ook meer dan welkom. Sterker nog, jullie zijn deze avond ook van cruciaal belang. So dress up and make the ladies go wild.

LadyKillers heeft voor deze hemelvaarts special de spectaculaire locatie Escape Venue wederom weten te strikken.
Deze locatie op het Rembrandtplein , midden in het hart van Amsterdam staat gelijk aan kwaliteit een dikke portie show. Het grootste led – scherm van europa hangt aan de gevel.
Eenmaal binnen kijk je je ogen uit aan de luxe en kwaliteit die deze locatie uitstraalt. Combineer dit met de toegankelijk en vrouwvriendelijkheid van LadyKillers en je weet bij voorbaat dat deze combinatie goed zit. De hemelvaarts special van LadyKillers in Amsterdam zal er qua line-up dan ook zeker niet om liegen… LadyKillers zijn ze.. Sex appeal hebben ze… met afstand… Hold yourself tight.

Tonight’s LadyKillers
D-Rashid
Michael Mendoza
Jaz von D
Brian Chundro & Santos
Deniche (UK)
Owen-Joy
Hosted by: MC Roga
VJ Joury & The Fabulous Angels on stage

VIP
Wil jij LadyKillers beleven vanaf het exclusieve VIP podium in Escape? Of heb je iets te vieren en wil je de VIP cabana midden op de dansvloer afhuren? Twijfel dan niet en mail naar tableservice@your-republic.com . 200 Early-Bird tickets!
Speciaal voor de vroege vogeltjes… €5,-! Nu verkrijgbaar via www.escape.nl & http://www.your-republic.com & alle Primera Shops. Let op: er zijn slechts 200 tickets verkrijgbaar. Regular tickets kosten in de voorverkoop €10,-

Deuren
De deuren van Escape Venue zullen om 23:00 uur openen.Let op, kom vroeg, er wordt grote drukte verwacht aan de deur van Escape Venue. Minumum leeftijd is 18 jaar, en ID is verplicht.
Tot 16 Mei!*
Agenda vrienden/favo artiesten
Agenda Member
Vrienden jarig
Like DJGuide
layer1 area