Loading...
Heftig
*
flyer Heftig

Hij draait bijna alleen nog maar in het buitenland. Sydney Samson live in Café Beurs Rotterdam, een buitenkans. Gaan we je ook nog vertellen dat hij er niet alleen is. Roul & Doors, Leroy Styles, Undercontrol en Beurs’ eigen troef Nice-Ten zijn eveneens op Heftig. Je valt helemaal van je stoel af als je de toegangsprijs hoort. Vijf euro, slechts vijf euro voor deze grote helden. Geloof het of het niet, je krijgt voor die vijf euro ook nog 1 glas bier van het huis. Inderdaad, heftig!

Hoe dit kan? Sydney Samson, Roul & Doors, Leroy Styles en Undercontrol draaien op woensdag 2 mei geheel belangeloos. Zij draaien voor de doodzieke Kaj, een Rotterdam jongetje van 15 maanden die wil hij nog een serieuze kans maken te overleven hij dringend naar Amerika moet voor een intensieve behandeling van minstens een half jaar. Om deze behandeling mogelijk te maken, is geld nodig. Heel veel geld. We hebben er seconde over hoeven na te denken. Het geld voor elk verkocht kaartje voor Heftig gaat linea recta naar de Stichting Kans voor Kaj.

Jullie een heel leuke avond, Kaj een verhoogde kans op beterschap. HEFTIG!

Wil je op 2 mei niet vergeefs in de rij te moeten wachten om binnen te komen, koop dan tijdig een kaart voor HEFTIG op www.debeursrotterdam.nl of op www.sfeerhoreca.nl .Heftig
*
02-05-2012
*
Agenda friends/favo artist
Agenda Member
Birthday friends
layer1 area