Loading...
The VIP Room host Roberto Cavalli Vodka launch party
*
flyer Roberto Cavalli Vodka Party

In samenwerking met The VIP Room Rotterdam pakt Roberto Cavalli Vodka op maandag 14 mei groots uit middels een kwalitatief hoogstaand clubconcept waarin beleving en entertainment naadloos in elkaar overlopen. Roberto Cavalli geldt wereldwijd als een van de meest toonaangevende lifestyle merken. Bekend geworden om zijn exclusieve ‘haute couture’ heeft Roberto Cavalli recentelijk een superieure vodka geïntroduceerd.

Roberto Cavalli Vodka presenteert zichzelf deze avond met haar eigen clubconcept aan de horeca in de Benelux landen en natuurlijk ook het uitgaanspubliek. The VIP Room zal deze avond volledig worden omgetoverd tot een waar Cavalli paradijs. Kleed jezelf stijlvol in een Italiaanse outfit en laat je op de enige echte horecamaandag eens goed trakteren op een geweldige avond uit.

Vanaf 22:00 uur ben je van harte welkom om deze maandag in vuur en vlam te zetten. Dat zal wel lukken wanneer Lucien Foort acte de presence komt geven. Lucien Foort, Rotterdammer in hart en nieren, staat sinds jaar en dag te boek als een van de vaandeldragers van de Nederlandse house scene. Met zijn herkenbare Big Room sound zal Lucien Foort de Roberto Cavalli Vodka Party eens goed inluiden. Franklin Reeves, Elliot More en Roger Willa verzorgen de overige line up in combinatie met Kazzikazs on Percussion en Sexy Mr S on Sax.

The VIP Room zal speciaal voor deze gelegenheid ook haar nieuwe buitenterras presenteren. Kosten noch moeite zijn gespaard om deze prachtige locatie, van binnen als van buiten, tip top eruit te komen laten zien. Hou je van een beetje glitter & glamour dan mag je deze avond absoluut niet missen. Voorkom teleurstelling aan de rode loper en haal je tickets in de voorverkoop via de online ticketshop via www.theviproom.eu

Wil je meer informatie weten omtrent dit evenement of wil je zelf een exclusieve Roberto Cavalli Vodka avond programmeren, stuur dan een email naar jeroen@robertocavallivodkabenelux.eu

The VIP Room - Stadhuisplein 39 – Rotterdam - www.theviproom.euRoberto Cavalli Vodka Party
*
*
Agenda vrienden/favo artiesten
Agenda Member
Vrienden jarig
layer1 area