Loading...
Tiësto Club Life
*
flyer Tiësto Club Life

Pacha La Pineda is dé bekendste en grootste club gelegen naast partybestemming Salou en heeft haar muzikale voetsporen afgelopen zomers verdiend met concepten als Nope is Dope, Dirty Dutch en groten der aarde als David Guetta, Tiesto, Afrojack, en Chuckie.

Van over de gehele wereld komen ieder zomerseizoen duizenden clubbers in Pacha La Pineda samen om de magische sfeer te beleven. Spoileralert! Pacha onthult ein-de-lijk het langverwachte part I van haar zomerprogramma. En het wordt grootser, harder, beter en sterker dan welk Pacha seizoen dan ook so far.

Bekijk hier de Pacha La Pineda movie to get in the mood for the summer:


Summer Programm 2012
Elke woensdag kleurt Pacha La Pineda volledig oranje voor de Hollandparty en komen niemand minder dan dé bazen van de club: PARTYSQUAD de boel verbouwen. Zoals Ruben altijd heel toepasselijk verkondigt: ‘What happensin Salou stays in Salou’. Elke donderdag kun je terecht voor Dirty House met de Dirty house bastard VATOGONZALEZ. Elke zondag maakt tijdens de beruchte White Party niemand minder dan QUINTINO zijn opwachting, die zijn energieke en onderscheidende sound zelf beschrijft als ‘pumpin’ house.

En een primeur: op 2 augustus Pacha La Pineda presents: DIRTY DUTCH. Hét brein en boegbeeld van Dirty Dutch himself CHUCKIE mag deze avond natuurlijk niet ontbreken. So prepare to be entertainedlike you are Dirty (and) Dutch!
Maar last but for sure not least..de kers (hoe toepasselijk) op de taart: op 5 augustus verwelkomt Pacha TIESTO. Dit was pas slechts een tipje van de sluier..stay tuned for part II!

Pacha La Pineda
Je vindt Pacha's clubs in alle uithoeken van de wereld; van New York en Ibiza tot Florida en Egypte en Pacha La Pineda direct gelegen aan de Mediteraanse kust. Met haar exotische chil-out terrace waar je kunt genieten van een cocktail in spectaculaire tuinen en een rockende main dancefloor met maar liefst 43.000 watt aan geluid en licht. Grote internationale artiesten, prachtige decoratie en entertainment bezorgen jou de mooiste avonden van je zomer.

Win: een geheel verzorgde trip naar Salou
Loopt het water je al uit de mond bij het lezen van alleen nog maar het eerste deel van de line-up voor de zomer?Hoogste tijd dan om de mindblowing Pacha vibe live mee te maken. Word nu lid van de Pacha La Pineda Holland Facebook fanpage http://www.facebook.com/#!/PachaLaPinedaHolland en maak kans op een geheel verzorgde reis naar Salou in een week naar keuze voor 2 personen inclusief gratis entree tot alle Pacha avonden én 1000 euro zakgeld! Op 13 mei wordt de winnaar op de Facebook page bekend gemaakt.

See u on the dancefloor in Pacha la Pineda in 2012! www.pachalapineda.comTiësto Club Life
*
*
Agenda friends/favo artist
Agenda Member
Birthday friends
layer1 area