Loading...
We All Love 80’s & 90’s 02-06-2012
*
flyer We All Love 80’s & 90’s

Published: 25 April 2012

Op zaterdag 2 juni presenteert UNOMODO de volgende editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s in de Winkel van Sinkel Utrecht. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangeklede Winkel van Sinkel!

Het is weer zover! Zaterdag 2 juni is er een nieuwe editie WE ALL LOVE 80’s & 90’s in de Winkel van Sinkel. We nemen je opnieuw mee terug in de tijd. Naar de hoogtijdagen van: The Cure, Wham, Queen, Earth Wind & Fire, Boyz 2 Men en Genesis.

Al je favoriete hits van de jaren 80 en 90 zullen ongetwijfeld langs komen. Beleef die topjaren opnieuw. De jaren dat iedereen thuis voor de buis zat gekluisterd om de de avonturen van Arnie, Peter en Ludo in GTST op de voet te volgen.
Het team van VJ’s zullen het plaatje compleet maken door de meest memorabele momenten van die twee decennia te vertonen op de schermen. Silence of the Lambs, Forrest Gump, Shawshank Redemption, noem het maar op. Zoek dus je schoudervullingen op, doe je beenwarmers aan en kom naar de Winkel van Sinkel!

De Utrechtse editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s vindt elke eerste zaterdag van de maand plaats in de welbekende nachtclub de Winkel van Sinkel, te vinden middenin het centrum van Utrecht. Gevestigd in een oud Warenhuis biedt de sfeervolle Winkel van Sinkel het ideale decor voor een reis terug in de tijd.
Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de jaren 80 en 90. De VJ’s zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten.

Voor je wekelijkse dosis danceable hits check je natuurlijk iedere zaterdag vanaf 21.00 uur Radio Decibel! WE ALL LOVE 80’s & 90’s is elke zaterdag van 21.00 uur tot 22.00 te horen met de beste jaren 80’s & 90’s klassiekers. Kan je niet wachten? Luister dan alle radioshows terug op www.unomodo.nl .

WE ALL LOVE 80’s & 90’s is maandelijks te vinden op diverse locaties in Nederland, waaronder vast in Winkel van Sinkel Utrecht, Panama Amsterdam, De Effenaar Eindhoven, 013 Tilburg en Corso Rotterdam. De beste DJ’s draaien de lekkerste danceable hits uit de jaren 80 en 90. Het VJ team neemt je mee terug in de tijd met de meest fantastische retro visuals.

Datum : Zaterdag 2 juni 2012
Locatie : Winkel van Sinkel, Oude Gracht 158, Utrecht
Tijden : 22:00 – 05:00 uur
Tickets : vvk 10,00 euro (excl. fee), deur 15,00 euro
Presale online : www.wealllove.com
Presale adres : Plato Utrecht (Voorstraat 35 – Utrecht) / Primera (alle winkels in Nederland / zie: www.primera.nl
Website : www.wealllove.com / www.unomodo.nl / www.nachtwinkel.nl
Contact : info@unomodo.nl*
Agenda friends/favo artist
Agenda Member
Birthday friends
layer1 area