Loading...
Radio Mortale live-avond
*
flyer Radio Mortale live-avond

Het Amsterdamse radioprogramma Radio Mortale organiseert donderdag 10 mei een live-avond in Pakhuis Wilhelmina te Amsterdam.

De bands Kroons, The Secret Love Parade en Kim Janssen (solo) treden op. De opbrengst van deze avond gaat naar de studiohuur voor de uitzendingen, aangezien Radio Mortale geen subsidie ontvangt.

Radio Mortale is hét Amsterdamse radioprogramma voor talentvolle Nederlandse popmuziek in de brede zin des woords.
Het door vrijwilligers gerunde radio-programma is een springplank voor talenten van eigen bodem Bands die door de landelijke media (nog) niet worden opgepikt, krijgen zo een duwtje in de rug en maken zo kennis met het optreden op de radio, het geven van interviews en het verkrijgen van airplay op een zender die ook door de muziekindustrie goed in de gaten wordt gehouden, nadat inmiddels landelijk bekende acts als Voicst, Lucky Fonz III, Go Back To The Zoo, Houses, Scram C Baby, Aux Raus, Shinedoe, Yori Swart, zZz, Awkward I, Case Mayfield, The Tunes, Paulusma, Leine, Bombay Show Pig en Coparck aan het begin van hun carrière te gast waren in de uitzending of speelden op de Radio Mortale live-avonden.

Het radioprogramma wordt gerund door 8 enthousiaste vrijwilligers die elke werkdag tussen 20 en 21 uur uitzenden. Het programma zendt al bijna 25 jaar uit bij Salto en heeft daarmee een potentieel bereik van meer dan één miljoen huishoudens. Het programma is te beluisteren in de ether via 106.8FM, op de kabel op 103.3FM en online via www.radiomortale.nl .Radio Mortale live-avond
*
*
Agenda friends/favo artist
Agenda Member
Birthday friends
layer1 area