Loading...
Vier Koninginnedag binnen én buiten bij Undercurrent op de NDSM
*
flyer Q-Day In- & Outdoor Festival

Chateau Techno, Korrekt Unikorn, Bar 27 en Café Bonbon verzorgen Q-Day In- & Outdoor Festival

De Undercurrent op de NDSM te Amsterdam loopt letterlijk over van feest en vertier op Koninginnedag.

Niet alleen binnen is het feest; ook buiten vormen maar liefst drie areas samen het Q-Day In- & Outdoor Festival. Chateau Techno, Korrekt Unikorn, Bar27 en Café Bonbon slaan de handen ineen voor dit speciale evenement.

Creatief collectief Vos zorgt voor vermaak met schmink, verkleedkisten, Q-daykappers, vrijmarkt en een Koninklijke Chill-Out.
Omdat de leden van de vier organisaties niet konden besluiten welk feest ze zelf zouden bezoeken, besloten ze last minute om Q-Day In- & Outdoor Festival in Undercurrent te organiseren. Ondanks het korte tijdsbestek is het hen gelukt om een programmering van de bovenste plank naar NDSM te krijgen.

Lauhaus is ver over ’s lands grenzen een bekend en gerespecteerd dj. Met diepe, housy grooves tot techy climaxes verzorgt hij de ideale afsluiter op de stage van het internetradiostation en elektronisch muziekplatform Korrekt Unikorn. Bart Skils is een bekende van NDSM, omdat Undercurrent naast de festivallocatie van VOLTT staat, het geesteskindje van hemzelf. Hij bracht vorige week nog een nieuwe release uit met twee prime time rollende techno cuts.
Melon staat bekend om zijn gevarieerde muziekselectie, daar hij dertig jaar house in zijn collectie heeft. Deze resident van Trouw sluit het podium van Bar27 af.

Jimmy van Esch & Bram Fidder zijn interessante en energieke individuen. Samen zetten ze met hun authentieke geluid de mensen aan het luisteren en dansen. Bram Fidder is resident van Studio 80 en Jimmy van Esch is resident van Korrekt Unikorn. Chateau Technoresident Ici Sans Merci staat dit jaar niet alleen voor het eerst op Dance Valley, hij staat ook op de kade naast de Undercurrent op de Chateau Technostage. Opgepikt worden door technoheld Loco Dice, dat is Samuel Deep wel mooi even gelukt. Dit talent voor de toekomst staat ook op Q-Day Festival.

Maar het is niet alleen techno en house dat de klok slaat, het opkomende Café Bonbon zorgt voor een combinatie van beide met hun zomerse deephouse en deeptech. Al dondert en bliksemt het met Koninginnedag, op Q-Day In- & Outdoor Festival in Undercurrent schijnt zeker de zon!
Deze week zijn er een aantal Undercurrent Q-Day In- & Outdoor Festival Pre Specials te horen op Korrekt Unikorn Radio, met voorproefjes van de optredende artiesten. Meer info op facebook.com/korrektunikorn

Na afloop nog niet naar huis? Hoeft niet, kom dan naar de afterparty. Club Home opent om 19.30 uur de deuren voor Huisvredebreuk.

In het kort:
Q-Day In- & Outdoor Festival
TT Vasumweg 93, NDSM-werf te Amsterdam
Maandag 30 April | 12.00 – 20.00 uur
Kaartverkoop €5 (early bird)


For all Kingsday dance-events in Amsterdam visit this page: Kingsday AmsterdamQ-Day In- & Outdoor Festival
*
*
Agenda friends/favo artist
Agenda Member
Birthday friends
layer1 area