Loading...
Welcome To The Future 2012: De Line Up
*
flyer Welcome To The Future Festival

Op zaterdag 28 juli, van twaalf uur tot middernacht, presenteert WTTF de zesde editie van het Welcome to the Future-festival in recreatiegebied ’t Twiske bij Amsterdam.

Zoals altijd op het hoogtepunt van de zomer, maar ditmaal wel een week eerder dan in voorgaande jaren, in het laatste weekend van juli. De voorverkoop van WTTF 2012 is inmiddels van start gegaan.

Natuurlijk is alles weer aanwezig om er een onvergetelijk festival van te maken: een hele dikke line up met 44 artiesten op zes podia en meer internationale acts dan ooit tevoren, loepzuiver geluid op alle stages, de inmiddels legendarisch fraaie decoratie en aankleding van de podia, en niet te vergeten: een intieme en gezellige sfeer onder het dedicated publiek dat zich elk jaar weer ontpopt tot de grootste ster van het festival.

En dat alles in een van de mooiste recreatiegebieden die ons land telt. Wat wil je nog meer?

Welcome to the Future heeft een naam hoog te houden als het gaat om het presenteren van een avontuurlijke line up, met de bijzonderste nieuwe acts, die de voorhoede vormen van de nieuwe house en techno.
Dat laatste is voor de 2012-editie bijzonder goed gelukt met een veelkleurig soundpalet dat loopt van de nieuwste helden ART DEPARTMENT, SOLOMUN (dit jaar uitgegroeid tot een ster van wereldformaat), SETH TROXLER, DAVID AUGUST en Crosstown Rebels-voorman DAMIAN LAZARUS tot all time favorieten als JOSH WINK, STEVE BUG, DENNIS FERRER, publieksfavoriet KAROTTE, ANJA SCHNEIDER, techno grootmeesters SURGEON, JAMES RUSKIN en als klap op de vuurpijl Detroit-legendes CARL CRAIG en DERRICK MAY.

De belangrijkste muzikale ontwikkelingen van het afgelopen jaar, de nieuwste house, in tempo nog iets langzamer dan we gewend waren maar daardoor extra zwoel en meeslependyhy, is sterk vertegenwoordigd op zowel de Future-stage als ook in de Garden, die niet alleen groter is dit jaar, maar ook extra fraai wordt aangekleed.

Maar ook de stevigere tech-house en techno komen natuurlijk uitgebreid aan bod op WTTF 2012, met name op de Main, in de Techno- en de Circus area, waar het dak er elk jaar afgaat.

Hoewel er dit jaar meer internationale artiesten op het programma staan dan ooit eerder, blijft ook het aandeel Nederlandse artiesten groot. Zo maken maar liefst veertien acts van eigen bodem hun debuut op het festival. Niet voor niets speelt ons land de laatste jaren een hoofdrol in de internationale house en techno, dankzij de bruisende scene die voortkwam uit de Nieuwe Amsterdamse school.
Twee van de kopstukken hiervan, DANIEL SANCHEZ en 2000 AND ONE valt de eer te beurt om het festival op de main te mogen afsluiten. Dat belooft een ware Titanenstrijd te worden, net als de exclusieve back to back-set van STEVE BUG en JOSH WINK, die nog niet eerder in ons land samen achter de draaitafels stonden. Maar de momenten die je absoluut niet mag missen zijn er te veel om op te noemen, daarom hierbij de complete line up van WTTF 2012:

MAIN

JOSH WINK & STEVE BUG (USA/DE)
DENNIS FERRER (USA)
2000 AND ONE & DANIEL SANCHEZ
ANJA SCHNEIDER (DE)
JUAN SANCHEZ
MFD (JULIEN CHAPTAL & DAVID LABEIJ) live (F/NL)
BAS AMRO

TECHNO

CARL CRAIG (USA)
DERRICK MAY (USA)
SURGEON live (UK)
JAMES RUSKIN (UK)
ROD
STEVE RACHMAD
DVS1 (USA)
DISPAR VULGO

CIRCUS

KAROTTE (DE)
DE MAN ZONDER SCHADUW
MICHEL DE HEY
TARAS VAN DE VOORDE
HOMEWORK
BEESMUNT SOUNDSYSTEM
MICROOVE

FUTURE

SETH TROXLER (USA)
SOLOMUN (DE)
ART DEPARTMENT (CA)
DAVID AUGUST (DE)
TOM RUIJG live
PITTO live
DORINE DORADO

GARDEN

DAMIAN LAZARUS (UK)
BORIS WERNER
NU & ACID PAULI (DE)
OLIVIER WEITER
CHARLES DAVOS live
MOONDRIVE live

BACKYARD

TERRY TONER
MIKE RAVELLI
LONE STRIKER
NEWWORLDAQUARIUM
MILAN MEYBERG

KAARTVERKOOP
Tickets zijn verkrijgbaar via www.WTTF.nl , www.facebook.com/WelcomeToTheFuture en www.ID-T.com .
Kaarten zijn ook te koop bij Primera, check www.Primera.nl voor de voorverkoopadressen.

Welcome to the Future
Zaterdag 28 juli 2012
‘t Twiske, bij Amsterdam
Openingstijden: 12.00-24.00

Liefde voor muziek, liefde voor het leven, liefde voor de wereldWelcome to the Future festival
*
*
Agenda friends/favo artist
Agenda Member
Birthday friends
layer1 area