Loading...
Roog knalt er weer een drie uur set uit
*
flyer Metz On Sunday - 3Hrs ROOG

Op 20 Mei is het weer zover. Op die dag komt Roog weer thuis en zal hij HAL4.1 weer omtoveren tot zijn woonkamer waar iederen weer kan meegenieten van een drie uur set.

Roog & Metz is een combinatie die al een lange tijd samenwerken en die van elkaar weten wat ze in house hebben. Roog heeft zijn sound en Metz heeft zijn publiek en dat samen zorgt de laatste jaren voor een chemie die je als regelmatige dance bezoeker nog maar zelden tegenkomt en daarom is dit huwelijk al 13 jaar aan elkaar gewaagd.

Heb jij Roog zijn avond op Metz nog nooit beleefd dan is het nu tijd om er getuige van te zijn en te genieten van house zoals dit bedoeld is.

De warming up deze avond is in handen van DJ Etienne. Ook Etienne hoort inmiddels bij het interieur van Metz en is niet meer weg te denken. Elke editie bij binnenkomst hoor je zijn klanken en hoor je hoe een avond dient te beginnen. Soulful met af en toe een heerlijke vocal.

De Cooling Down na de set van Roog is in handen van Mr. Metz. Want er is maar 1 iemand die na Roog weet wat je als bezoeker verlangt om ook de laaste uren nog een overgetelijke avond te beleven. Mr. Metz is een alles kunner. Zowel opwarmen, de main act als de afsluiting is iets wat je hem kunt toevertrouwen. Zijn stylen wisselen maar zijn sound is onmiskenbaar de enige echte Metz sound!

De vocalen zijn deze avond in handen van de dame die vooral bekend is van haar optredens met Hardsoul Live. Mavis Acquah weet wat een set van Roog nodig heeft om deze nog extra te versterken.

20 Mei is dus de datum dat Roog weer thuis gaat komen en die je dus in je agenda kunt zetten.

20 Mei 2012
Metz on Sunday invites DJ ROOG
Time: 17.00 – 00.00
Presale: Euro. 12,50 via Easyticket more @ the door
Line up: DJ ROOG (3 uur set), Mr. Metz, DJ Etienne & Mavis AcquahNews / Reports
*
22-02-2014Photos Metz 15 Years Anniversary @ Cruise Terminal RotterdamMrGiorgio
18-11-2012Photos Metz invites Sam Divine @ HAL4.1Puppie
21-10-2012Photos Metz On The River @ Ms New RiverzzPuppie
08-07-2012Photos Metz On The Beach - The Summer Edition Vol.1 @ Beachclub ViePuppie
20-05-2012Photos Metz On Sunday - 3Hrs ROOG @ HAL4.1Puppie
Metz on Sunday
*
*
Agenda friends/favo artist
Agenda Member
Birthday friends
layer1 area