Loading...
P.l.u.r. Café
*

5 Mei bevrijdingsdag is er weer een PLUR Café! Het is een café avond, dit houdt in dat we de kleine zaal van Het Kasteel gaan gebruiken.

In het PLUR Café, zul je voornamelijk beginnende en jonge talentvolle artiesten horen spelen, die wij voor jullie selecteren. Wij bieden deze artiesten graag een kans om voor een publiek hun draaikunsten te vertonen. Ook vinden we het belangrijk dat PLUR toegankelijk blijft voor iedereen, dus daarom vragen we geen entree en kun je helemaal gratis bij ons uit je dak gaan.

Het PLUR café zal eens in de twee maanden plaatsvinden, de deuren van het kasteel zullen om 22:00 opengaan en we gaan tot laat in de nacht door. De eerste artiest zal zijn set om 23:00 aanknallen, kom dus lekker buurten en genieten van verschillende en zeer zeker goed beukende artiesten!

Dit zijn enkele namen van deze editie:

Dj Skullz

Parcel

Xtreme noizer

Mini Error....

Zit je met de griep thuis en kun je niet komen? Geen zorgen, want PLUR gaat dankzij Dance & Trance radio de ether in!! Je kunt de uitzending live horen op 103.8 FM of op je laptop en smartphone via www.dentradio.nl .

Word nu P.L.U.R. Member op www.plur-events.nl en je kunt alvast een voorproefje van Aeson, Megalodon en vele andere downloaden.

Tot Zaterdag 5 Mei bij het PLUR Café!!P.l.u.r. Café
*
05-05-2012
*
Agenda vrienden/favo artiesten
Agenda Member
Vrienden jarig
layer1 area