Loading...
YMCGay - SPRINGBREAK, PartyHARD!!!
*
flyer Ymcgay *springbreak*

YMCGay wilt graag alle trouwe en nieuwe gasten bedanken voor het grote succes van onze laatste editie op 8 april. Dit succes is mede dankzij jouw support!!

YMCGay heeft zich bewezen en met jouw steun kan het vanaf nu alleen maar beter worden!!

Zondag 27 mei is YMCGay terug met een nieuwe editie. Deze editie valt met Pinksteren, dit zal betekenen dat we de nacht weer in gaan met tijden van 23.00 tot 05.00.
Als thema dit keer SPRINGBREAK. We zullen de Thalia omtoveren tot een waar lente/zomers paradijs!!
Springbreak staat in de USA bekend als een week vakantie waar iedereen hellemaal los gaat. Zon, zee, strand, party en alcohol. Alle ingrediënten voor de perfecte Springbreak party zullen we naar Thalia halen.
Wat de Amerikanen spreiden over 1 week, kan jij op 1 avond verwachten. Dus neem deel aan deze party en verleg je grenzen.
Naast dat we Thalia omtoveren tot de ultieme vakantie bestemming, staan er natuurlijk ook de lekkerste beachboys&girls klaar om de temperaturen te verhogen.

YMCGay is uitgegroeid tot het gezelligste open-minded feest van Rotterdam. De Beste DJ’s draaien de lekkerste hits bestaande uit een mix van House tot Urban. Ook deze keer hebben we de perfecte artiesten klaar staan om je een perfecte avond voor te schotelen, we zullen er al vast een aantal verklappen:
DJ's:
Dyna,
Undercontrol,
Kimberlee Ramirez,
Jay Valentine & Toni Rodrigues.
MC:
Ruby Rhythm

Jay Valentine Is een groot dj talent binnen Rotterdam. Jay kan als geen ander de zaal opwarmen met zijn warme Caribische en Soulfull sounds. Onze resident vanaf het eerste moment, Mister Dyna is gespecialiseerd in het draaien van een mix van Urban & House. Hij voelt precies aan wat het publiek nodig heeft. Daarnaast staan de boys van Undercontrol voor het eerst @ YMCGay. Deze Rotterdamse DJ's zijn onder meer bekend van hun hitnummer I Wanne Be With You. Toni Rodrigues zal de zaal verwennen met zijn Urban sounds, van Dancehall, R&B en meer . En last but not least hebben we Kimberlee Ramirez. Kimberlee heeft bewezen dat ze Rockt als een Malle. Bekend van de legendarische MyCrush feesten, zal ze YMCGay weer op z'n kop zetten.

Wat de live acts betreft kunnen we nog niet te veel prijs geven, We kunnen alvast verklappen dat brassband Teamexplosion, Thalia laat shaken.

Naast dit alles is er ook een special BDay Bash van hoofd entertainer Princey Jay Martina. ‘VIP White Edition’. Special act, suprises & Many more. Dus dat wordt 1 groot feest! Come party with us, SPRINGBREAK. The less the better.

VIP
De ultieme YMCGAY experience ervaar je met een VIP arrangement; Een VIP tafel houdt het volgende in: *Je eigen Vip tafel, *Bottle service, *Soda *Snelle entree en meer.
Wil je hier gebruik van maken, stuur dan een mail naar info@ymcgay.nl
Tickets
Koop jouw kaartjes in de voorverkoop om teleurstellingen aan de deur te voorkomen!!!
Voorverkoop tickets zijn te verkrijgen @ www.gaygo.eu , www.ymcgay.nl , www.thaliarotterdam.nl , en alle Free Recordshops.

Ditmaal 3 verschillende soorten tickets, namelijk:
Early Birds: €5.- Beperkt verkrijgbaar! 75 stuks gaan vanaf vandaag een week in de verkoop. (Alleen online verkrijgbaar, Op=Op)
Speciale Bitch Tickets:€12.50 Twee Bitches op 1 ticket, verkrijgbaar tot eind april.
Normale Tickets: €7.50

YMCGay – Springbreak
Datum: Zondag 27 mei
Tijden: 23.00 – 05.00 uur.
Locatie: The Thalia Rotterdam.
Lineup: Dyna, Undercontrol, Kimberlee Ramirez, Jay Valentine, Toni Rodrigues, Brassband Teamexplosion en meer!!
Entertainment: WeRock Entertainment
Vip aanvraag: Info@ymcgay.nl
Voor meer info: www.ymcgay.nl
Volg ons op Twitter en FacebookYmcgay *springbreak*
*
*
Agenda vrienden/favo artiesten
Agenda Member
Vrienden jarig
layer1 area