Loading...
David Guetta exclusief op Extrema Outdoor
*
flyer Extrema Outdoor 2012 - XO Live

David Guetta treedt exclusief op XO Live op. Extrema gaf al eerder aan nog één artiest tussendoor bekend te maken, voordat op maandag 16 april de volledige line-up wereldkundig wordt gemaakt op 3FM. De wereldster zal zijn enige Nederlandse show verzorgen deze zomer op het vernieuwd Extrema Outdoor. Het festival vindt plaats op zaterdag 14 juli aan het strand van Aquabest bij Eindhoven.

Deze zeventiende editie van Extrema Outdoor concentreert zich op een combinatie van live optredens en dj's. Eerder maakte Extrema al bekend dat LMFAO, Paul Kalkbrenner, Gregor Salto met zangeres Skin van Skunk Anansie, Kevin Saunderson met Inner City, Luciano, 2ManyDJs, The Bloody Beetroots, Elektro Guzzi en Goldfish acte de présence zullen geven.

David Guetta
Guetta’s enige show in Nederland deze zomer zal dus plaatvinden op Extrema Outdoor! Het hitkanon verdrong onlangs Armin van Buuren van de eerste plaats in de prestigieuze DJ Mag Top 100 en is daarmee The World’s Number 1 DJ. Hij verweeft hiphop en pop met dance en produceert dé huidige clubhits van megasterren als Rihanna, Snoop Dogg, Kid Cudi, Will.I.Am (Black Eyed Peas) en Usher. Hij won zelfs al een Grammy voor zijn remix van Madonna’s 'Revolver' en staat vaker wel dan niet in de charts.

Voorverkoop
De speciale voorverkoop duurt nog tot maandag 16 april. Een beperkt aantal kaarten is vanaf heden te koop via de website van het festival voor een gereduceerd tarief van 59 euro. De vroege ticketkoper krijgt er gratis muziek naar keuze bij (t.w.v. €10,-), zolang de voorraad strekt. Ook zijn er extra voordelige duotickets te koop voor Solar Weekend en Extrema Outdoor samen. Met de bekendmaking van de volledige programmering zal eveneens de reguliere voorverkoop van start gaan, via Timoco, zowel online als bij de

Nieuwe opzet
Extrema Outdoor krijgt dit jaar een sterk gewijzigde opzet onder de naam XO Live. Buiten een aantal live acts, presenteert Extrema Outdoor ook meer nieuwe artiesten. Naar eigen zeggen gelooft Extrema dat meer livemuziek en meer beleving op en rondom het podium het toekomstbeeld is van de nieuwe elektronische muziekfestivals. Extrema Outdoor staat bekend om haar show en decoratie, maar daarnaast blijft het een 100% dancefestival.Nieuws / Verslagen
*
13-07-2013Foto's Extrema Outdoor 2013 - XO Live - part 3Frans85
13-07-2013Foto's Extrema Outdoor 2013 - XO Live - part 2Bram
13-07-2013Foto's Extrema Outdoor 2013 - XO Live - part 1j-lo
11-08-2012Foto's Extrema Outdoor BE @ Recr. Beach KelchterhoefMonRo
14-07-2012Foto's Extrema Outdoor 2012 - Part 3 @ AquabestNoud
Extrema XO Outdoor
*
*
Agenda vrienden/favo artiesten
Agenda Member
Vrienden jarig
layer1 area