Loading...
Kings & Queens from 'Back in the Days'
*
flyer Back in the days

Gepubliceerd: 17 april 2012

Voor iedereen die tijdens koninginnenacht zin heeft in R&B, Hip-hop, Pop en een snufje swingbeats is bij Back in the Days in club Rain aan het goede adres.

Met grote namen als DJ Irwan & Dj Franck in de lineup wordt deze Queensnight editie van Back in the Days een avond om nooit meer te vergeten!

Tijdens Back in The Days stap je in een tijdmachine en beleef je al je muzikale herinneringen steeds weer opnieuw. Op verschillende schermen komen je favouriete oldschool films voorbij en de Back in the Days Sega (16 bit) met NBA Jam en de nintendo (Super Mario bros) staan weer voor je klaar.

Maar waar het echt om draait is natuurlijk de muziek uit die goeie oude tijd! Back in the Days heeft het allemaal en nodigt jou en je vrienden uit tijdens op zondag 29 april om het mee te maken!

De Back In the Days godfather is natuurlijk DJ IRWAN je kent hem als een van de grondleggers van het eclectische genre en is al jarenlang een van de bekendste DJ’s in Nederland. Maar er is nog een grootmacht uitgenodigd namelijk: DJ Franck, deze baas wordt net als DJ Irwan gezien als een van de hoofdrolspelers in de Nederlandse Urban Scene en met zijn eigen concept Sweets zorgt hij voor steevast voor uitverkochte zalen!

Resident DJ Mickster draait op alle Hip Hop concerten in het voorprogramma van grote internationale jongens als Ice cube & Talib Kweli en ontbreekt op geen enkele Back in the Days. Resident DJ Jay-B zorgt zoals iedereen van hem gewend is weer voor een zwetende dansvloer. Natuurlijk kunnen de dames van 2Muchlipstick niet ontbreken op een Back in the Days en staan altijd garant voor een heerlijke “female R&B set! DJ Juvanice zal met zijn classics de avond gaan aflsuiten met een zeer energieke classics set!

De voorverkoop is gestart en kaarten zijn te verkrijgen via Ticketscript.

De voorgaande Back in the Days “Queensnight” edities waren snel uitverkocht. Voorkom teleurstelling en haal je kaarten online of bij een van de Freerecordshops

Kings & Queens from Back in the Days baby!Back in the days
*
29-04-2012
*
Agenda vrienden/favo artiesten
Agenda Member
Vrienden jarig
layer1 area