Loading...
Koninginnenacht 29-04-2012 vier je op koninklijke wijze in de Lichtfabriek
*
flyer The Royal Factory

Gepubliceerd: 20 april 2012

Dames en heren, koningin Beatrix heeft officieel aangegeven dat Koninginnedag gevierd moet worden zonder enige restrictie en dat het vooral een dag moet worden van plezier en jolijt :D Koninginnedag staat dus voor de deur!

Het grootste feest van Nederland. Het feest dat jaarlijks duizenden toeristen vertwijfeld achterlaat en het feest dat voor iedereen een hoogtepunt in het jaar vormt!

Bij Koninginnedag horen natuurlijk tradities en sinds 2009 heeft ook Queensnight in Haarlem er een traditie bij. Ook dit jaar zal The Royal Factory het Oliehuis van de Lichtfabriek omtoveren tot een feestpaleis voor iedereen die zijn Queensnight op gezellig, maar hoog niveau wil doorbrengen! Koninginnenacht wint al jaren aan populariteit en dat is niet voor niks!

De verjaardag van de Koningin moet natuurlijk ruimschoots gevierd worden. En dan is één dag niet voldoende. Ook dit jaar zal de Lichtfabriek in een Oranje jasje worden gestoken om te zorgen voor een topsfeer die de ultieme opmaat zal vormen naar een mooie nacht!

Line-up
Omdat Queensnight een feest is voor iedereen, zal de muziek dit jaar iedereen weer als muziek in de oren klinken. The Royal Factory presenteert u namelijk de beste 80’s, 90’s en 00’s ever! Alleen maar hits dus! Verwacht een hoop grooviness, een heleboel happiness en nog meer superbe hits from the last 3 decades! Gebracht door enkele platentovenaars die weten wat ervoor nodig is om een avond feestelijk te laten verlopen. Joshua Walter bijvoorbeeld. Joshua weet iedere keer weer van de vele genres in zijn overvolle platencollectie een grote vloeiende mix te maken.

Dj Weslo zal op deze avond ook acte de presence geven! Deze Haarlemmer zette tijdens het afgelopen Oud & Nieuw feest in de Lichtfabriek het Oliehuis volledig op zijn kop met zijn eclectische sound en we verwachten dit keer wederom een huzarenstukje van dit supertalent. Rob Boskamp, die het tijdens Oud & Nieuw overnam van Weslo zal het slotakkoord verzorgen en dat is iets wat bij Rob in goede handen is. Stilstaan is weer onmogelijk!

Tickets
Koninginnenacht wordt dus een groot feest in de Lichtfabriek in Haarlem. Voor ieder wat wils en DJ’s die weten hoe ze een feestje moeten bouwen. Trek je Koninklijke outfit uit de kast en laat je meenemen door The Royal Factory! See you at Queensnight! Kaarten zijn verkrijgbaar via www.lichtfabriek.nl of alle landelijke Free Record Shops en kosten 12,50 (excl fee).

Event: The Royal Factory
Datum: zondag 29 april 2012
Locatie: Lichtfabriek, Haarlem
Tijd: 22:00 – 04:00 uur
Line-up: Joshua Walter, Weslo, Rob Boskamp
Voorverkoop: www.lichtfabriek.nl /Alle Free Record Shops
Priis: €12,50
Min leeftijd: 18+The Royal Factory
*
*
Agenda vrienden/favo artiesten
Agenda Member
Vrienden jarig
layer1 area