Loading...
Koninginnedag Festival 2012
*
flyer Koninginnedag Festival 2012

Op 30 April keert het Koninginnedag Festival terug naar Rotterdam. Op Plein 1940 zullen wij weer onder toeziend oog van Zadkine het dikste feest van Rotterdam neerzetten. Deze magische plek tussen de meest merkwaardige gebouwen is een van de meest exclusieve plekjes van Rotterdam, en we kunnen daarom niet wachten om hier weer van dit heerlijke evenement te kunnen genieten.

Het Stichting BeSt Koninginnedag Festival zal dit jaar volledig in het teken staan van Rotterdam Leeft. Zoals Dhr. Rozendael, eigenaar van Eetcafé de Stoep, benadrukte: “het is eigenlijk jammer dat het hart van het beeld ‘de verwoeste stad’ nog steeds niet gevuld is, want dit hart bonkt!” Dit jaar bewijzen verschillende Rotterdamse ondernemers hart voor Rotterdam en haar inwoners te hebben. Mede dankzij de geweldige steun van Cinerama filmtheater en Capri IJssalon zal Plein 1940 zich weer vullen met Rotterdammers op 30 April.

Na het overweldigende succes van vorig jaar met Secret Cinema en Joris Voorn, hebben Stichting Rotterdam Events, Radio Decibel en GEM Records de handen ineengeslagen om wederom te bewijzen dat Rotterdam Leeft. Wij presenteren de line-up van het Stichting BeSt Koninginnedag Festival 2012:

Head honcho van GEM Records Secret Cinema, stond vorig jaar ook op het Koninginnedag Festival en neemt dit jaar zijn hele crew mee. Aankomende zomer staat zijn agenda alweer helemaal vol. Zo staat hij dit jaar ook op de mainstage van Awakenings Festival samen met onze volgende headliner: Egbert.

Egbert (Live) gaat zijn debuut maken dit jaar op het Koninginnedag Festival en dat belooft een van de hoogtepunten van de dag te worden. Met releases op Cocoon en GEM en optredens in onder andere Ibiza, kan je gewoon niet meer om deze jongen heen. Zijn live sets zijn puur eigen werk en elke keer weer compleet nieuw. Mark our words: dit wordt de grootste techno dj van Nederland!

Remy, deze Click resident is een man die geen introductie meer nodig heeft. Deze held draait al jaren mee in de industrie en laat keer op keer zien dat hij de boys from the men weet te onderscheiden. We zijn er trots op dat Remy een gaatje in zijn agenda heeft weten te vinden voor Rotterdam.

Super talent Arjuna Schiks (Live), is een graag geziene gast in Rotterdam en weet met zijn warme melodieuze muziek de perfecte sfeer voor ons Koninginnedag Festival neer te zetten. Ook deze jongen zal een live set laten horen, dus verwacht een mega lading aan unreleased materiaal.

En tot slot SQL (Live). SQL gaat al 3 jaar onder de Nederlandse radar door. Hij wordt geboekt overal ter wereld en Richie Hawtin draait steevast zijn platen. Dat Nederland deze jongen niet kent is een klein wonder te noemen en wij verwachten dat deze jongen nog hoge ogen gaat gooien. Houdt SQL in de gaten.

Tickets
Verkrijgbaar voor €10,- bij http://www.koninginnedag.com . Ja inderdaad….dat is niets!


For all Kingsday dance-events in Rotterdam visit this page: Kingsday RotterdamKoninginnedag Festival 2012
*
*
Agenda friends/favo artist
Agenda Member
Birthday friends
layer1 area