Loading...
Kraak & Smaak op Extrema’s Queen’s Day ’n Night
*
flyer XO Queen’s Day

En o.a. Mighty Fools en Sunnery James & Ryan Marciano

EINDHOVEN –Als voorproefje op het nieuwe Extrema Outdoor-concept viert Extrema ook dit jaar weer Koninginnenacht en –dag op het Stationsplein in hartje Eindhoven. Dit jaar met onder meer Kraak & Smaak, Mightyfools en Dem Slackers. Naast een muzikale programmering is er dit jaar extra aandacht voor visuals, live performances en andere show, zoals de bezoeker ook op XO Live kan verwachten, zaterdag 14 juli.

Kraak & Smaak
Na optredens op onder meer Pinkpop en Coachella staat Kraak & Smaak nu ook bij Extrema op Koninginnedag! De mannen uit Leiden tourden onder meer met Faithless, stonden met ‘Squeeze me’ in de hitparades en maakten al muziek voor de hitserie Grey’s Anatomy. Met remixen voor Moby en de Caro Emerald verzekerde Kraak & Smaak zich van een plek op een van ’s werelds grootste en bekendste festivals Glastonbury.

Tijdens Koninginnenacht staat de rauwe, stoere kant van het dance-spectrum centraal met onder meer Mightyfools en Dem Slackers.
Het programma duurt van 17:00 tot 23:00 uur. Op Koninginnedag staan vanaf 12:00 uur de Nederlandse housetoppers centraal met als een van de hoogtepunten dus een optreden van de heren van Kraak & Smaak en daarnaast onder meer Gregor Salto met zangeres Chappell en Sunnery James & Ryan Marciano. Entree is ook dit jaar weer gratis voor beide dagen.

XO Queen’s Night
Zondag 29 april van 17.00 tot 23.00 uur:
Mightyfools
Dem Slackers
Henzel & Disco Nova
The Longmen

XO Queen’s Day
Maandag 30 april van 12.00 tot 21.30 uur:
Sunnery James & Ryan Marciano
Gregor Salto feat. Chappell
Kraak & Smaak (dj)
Sandro Silva
Feestdjruud
3 as a Crowd


Een overzicht van de koningsdag muziek evenementen in Eindhoven vind je hier: Koningsdag EindhovenXO Queen’s Day
*
30-04-2012
*
Agenda vrienden/favo artiesten
Agenda Member
Vrienden jarig
layer1 area