Loading...
Afrojack en Wasteland exclusief op Dance Valley 2012
*

Afrojack doet Dance Valley als enige Festival in Nederland aan en Wasteland beleeft wereldwijde festival primeur.

The Sun is Out! En het festival seizoen is begonnen. Nog een paar maanden te gaan en dan is het weer tijd om ‘Velsen Valley’ compleet op z’n kop te zetten.

De organisatie is momenteel druk doende met het samenstellen van dé line up voor een onvergetelijk en knallend feest met de ideale mix van grote namen, underground opkomers en vernieuwende feestacts. ‘Let’s get that party started’!
Iedere laatste week van de maand lichten we een tipje van de sluier op. En om maar direct met de eindklapper te beginnen: Niemand minder dan Afrojack staat zaterdag 4 augustus op de mainstage.

De Nederlandse top DJ die de meest meest gedraaide plaat in Amerika in 2011 op zijn naam heeft staan en samen met die andere draaitafel virtuoos David Guetta een Grammy won voor zijn remix van Madonna’s hit ‘Revolver’. Check hier de trailer die we met Afrojack speciaal voor Dance Valley maakte:

Naast de man die geen introductie nodig heeft, ‘koning van de housescene’ Afrojack, zal één van Europa’s beste techno Dj’s, Marco Bailey, zijn opwachting maken in de stomende vallei. Ook de Britse Ms Dynamite is dit jaar deelgenoot van Dance Valley’s revolutionaire festival geluid.
Nog eentje om niet te vergeten is vaderlands trots DJ Promo vs The Wishmaster – twee grootheden die garant staan voor een snoeihard, maar bovenal Dance Valley waardig hoogtepunt in de hardcore area.
Ook met trots presenteren we vers van de pers de rest van de line-up die nu bevestigd is: The Subs live, Wouter de Moor, Lucien Foort, Vato Gonzalez, Dyna, Shy fx, The Prophet, Hard Driver live, G-Town Madness, Radium, Funkerman, Jasper Clash, Chris Rox, FS Green en Lady Bee.

Kijk op www.dancevalley.nl voor nog meer DJ namen en area’s.

Naast nieuwe DJ-namen zijn er ook nieuwe area’s die we mogen onthullen, waar Wasteland bepaald niet de minste van is. ‘The Wildest Party on Earth’ zal haar entree maken op Dance Valley 2012 met een niet eerder vertoonde show geproduceerd voor Dance Valley.
Deze wereldprimeur zal festivalland op haar grondvesten doen schokken, Wasteland trekt echt alles uit de kast. De organisatie van Wasteland zal je meeslepen in de fetisj-dance scene.
Zintuigen prikkelen, grenzen verleggen en vooral heel hard feesten is waar Wasteland voor staat. Het motto is niet voor niets: “Wasteland, the land of sin. You never walk out, the way you walk in.”

“Ik ben echt heel blij met dit rijtje namen. Van Afrojack tot The Subs live en Marco Bailey tot Promo, het zijn stuk voor stuk artiesten die echt weten hoe ze een menigte mee krijgen. En de primeur van de Wasteland area is natuurlijk helemaal te gek! Zij zijn de nummer 1 in hun genre. Dat ze speciaal voor deze gelegenheid een nieuwe show samenstellen beloofd wat. Ik doe zelf zeker een drankje in de Schwafflebar, ” aldus Gerben Roos, programmeur Dance Valley 2012.

Maar er zijn nog meer kapiteins op het Dance Valley schip als het om de area’s gaat want ook Full on Ferry neemt onder de bezielende leiding van Ferry Corsten dat geheel in het teken staat van zijn nieuwe album release en zal daarmee de officiële Trance area voor zijn rekening nemen. Ook het Britse label Digital Soundboy gaat rocken als een malle met hun alom bekende Dubstep beats.Nieuws / Verslagen
*
03-08-2013Foto's Dance Valley 2013 - part 2Bram
03-08-2013Foto's Dance Valley 2013 - part 1Noud
04-08-2012Foto's Dance Valley 2012 - part 2 @ Recreatiegebied SpaarnwoudeNoud
04-08-2012Foto's Dance Valley 2012 - part 1 @ Recreatiegebied SpaarnwoudeBram
27-06-2012Dance Valley introduceert garantie bij regen
Dance Valley
*
*
Agenda vrienden/favo artiesten
Agenda Member
Vrienden jarig
layer1 area