Loading...
We All Love 80's & 90's 05-05-2012
*
flyer We All Love 80's & 90's

Gepubliceerd: 28 maart 2012

Op zaterdag 5 mei 2012 presenteert UNOMODO de volgende Utrechtse editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s in de Winkel van Sinkel!

Waan jezelf elke eerste zaterdag van de maand terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in de als vanouds stijlvol aangeklede Winkel van Sinkel.

Maak je op de 1ste zaterdag van mei weer klaar voor een avond uit je dak gaan met de helden van toen! Verlang jij ook zo terug naar de hoogtijdagen van Prince, Het Rad van Fortuin en The Beasty Boys?
Naar de tijd dat je rubiks kubus continu aan je handen vastgekleefd zat en Toto! de hitlijsten bestormde? George Michael, Aretha Franklin of The Village People… het is allemaal weer up to date op de dansvloer tijdens WE ALL LOVE 80’s & 90’s! Ga als vanouds uit je dak met ‘Material Girl’ van Madonna, dans op “Walking On Sunshine” van Katrina & The Waves en rock met Kiss op ‘I was made for loving you’.

De VJ’s van WE ALL LOVE 80’s & 90’s bezorgen je de beste flashbacks naar de tijd waarin je gered wilde worden door Face van The A-Team. Trek dus je tuinbroek uit de kast, toupeer je kuif en kom op zaterdag 5 mei naar Winkel van Sinkel!

De Utrechtse editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s vindt elke eerste zaterdag van de maand plaats in de welbekende nachtclub de Winkel van Sinkel, te vinden middenin het centrum van Utrecht. Gevestigd in een oud Warenhuis biedt de sfeervolle Winkel van Sinkel het ideale decor voor een reis terug in de tijd.
Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de jaren 80 en 90. De VJ’s zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten.

Voor je wekelijkse dosis danceable hits check je natuurlijk iedere zaterdag vanaf 21.00 uur Radio Decibel! WE ALL LOVE 80’s & 90’s is elke zaterdag van 21.00 uur tot 22.00 te horen met de beste jaren 80’s & 90’s klassiekers. Kan je niet wachten? Luister dan alle radioshows terug op www.unomodo.nl .

WE ALL LOVE 80’s & 90’s is maandelijks te vinden op diverse locaties in Nederland, waaronder vast in de Winkel van Sinkel Utrecht, Panama Amsterdam, De Effenaar Eindhoven, 013 Tilburg en Corso Rotterdam. De beste DJ’s draaien de lekkerste danceable hits uit de jaren 80 en 90. Het VJ team neemt je mee terug in de tijd met de meest fantastische retro visuals.

Datum : Zaterdag 5 mei 2012
Locatie : Winkel van Sinkel, Oude Gracht 158, Utrecht
Tijden : 22:00 – 05:00 uur
Tickets : vvk 10,00 euro (excl. fee), deur 15,00 euro
Presale online : www.wealllove.com
Presale adres : Plato Utrecht (Voorstraat 35 – Utrecht)
Primera (alle winkels in Nederland / zie: www.primera.nl
Website : www.wealllove.com / www.unomodo.nl / www.nachtwinkel.nl
Contact : info@unomodo.nl*
Agenda vrienden/favo artiesten
Agenda Member
Vrienden jarig
layer1 area